Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Austin Marriott South Hotel Food and Beverage Server

Türkiye, ABD
  • 11.09.2017
  • 0 - 20

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Austin Texas'da yer alan Marriott Austin South Otel için 01 Temmuz 2017 de işbaşı yapmak üzere 12 aylık J1 vizesi ile Food  and Beverage Management Trainee Pozisyonunda çalışacak akıcı Ingilizce bilen Turizm Otel İşletmeciliği mezunu garsonlar aranıyor.

Başvuran adaylardan özellikleri uygun olanlar ile Insan Kaynakları Müdürü arasında internet ortamı ile web kameralı görüntülü Ingilizce Skype mülakat organize edilecektir.

Skype mülakatta başarılı olanlarlar program vize işlemleri için gerekli belgeleri ve program ücretlerini firmamıza gönderecektir.

Adayların Istanbul Amerikan Konsolosluğundan Vize Başvuru Randevuları acentamız tarafından alınacak ve adaylara detaylı vize danışmanlık hizmeti verilecektir.

Kabul edilen adaylar 11-15 USD arasında saatlik ücret ile haftada 40 saat çalışarak maaş kazanacaklardır. Aylık kişibaşı konaklama masrafı 450-600 USD arasında olabilir..Tercihlerinize göre bu miktar artış gösterebilir yada azalabilir.

Aranan Nitelikler

1-) Yiyecek İçecek işletmeciliği yada Gastronomi - Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak
2-)Akıcı İngilizce konuşabilmek
3-)21-35 yaşları arasında olmak
4-)En az 1 yıllık iş tecrübesine sahip olmak
5-) Amerika'ya gidiş masraflarını ödeyebilecek maddi duruma sahip olmak

AMERIKA'YA GİDİŞ MASRAFLARI ŞUNLARDIR
1-)4250 USD Program Ücreti (İş yerleştirme DS formları ve SEVIS fee ödemesi dahildir )
2-)160 USD ABD Konsolosluğu Vize Başvuru Ücreti
3-)Yaklaşık 500-700 USD Uçak Bileti
4-) Minimum 1500 USD Cep Harçlığı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR