Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
YANSI İLETİŞİM ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. Teknik Servis Teknisyeni İş İlanı

İş Tanımı

Yansı İletişim ve Güvenlik Sistemleri Ltd.Şti. Elektronik güvenlik sistemleri ve network altyapısı konusunda çalışan bir proje firmasıdır. Yapılacak iş kapsamında (kamera sistemi yangın algılama sistemi hırsız alarm sistemi , seslendirme sistemi yapısal kablolama ve fiber optik ) kablolama montaj ve devreye alma işlemlerinde çalışacak ve proje sorumluluğu üstlenecek elektrik-elektronik bilgisayar teknisyen veya teknikerleri alınacaktır.  

Aranan Nitelikler

Meslek lisesi veya yüksekokul  elektrik  elektronik  bilgisyar bölümü mezunu 
Erkek adaylar için askerliğini yapmış 
En az 2 yıllık çalışma tecrübesi olan, 
B sınıfı ehliyet sahibi 
Sorumluluk sahibi, çalışkan ve insani ilişkileri iyi olan 
Çalışma arkadaşları aranmaktadır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖZKAYNAK MADEN SUYU TİCARET LTD ŞTİ
Bursa
Bugün
BAŞVUR
Zafer Plaza İşletmecilik A.Ş.
Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bursa Korupark AVM
Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Torun Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.
Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Bursa
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
Bursa
3.11.2023
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Bursa
12.04.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YANSI İLETİŞİM ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

YANSI İletişim ve Güvenlik Sistemleri ülkemizde hızla gelişmekte olan elektronik güvenlik sistemleri ve iletişim ağı pazarında, bu alanda çalışan diğer firmalarla güçlü iş ortaklıkları kurarak bilgi birikimini paylaşmak ve Bursa’nın teknolojiden hak ettiği payı almasını sağlamak amacı ile 1998 yılında kurulmuştur.

Elektronik güvenlik sistemleri konusunda bayilere ürün sağlamanın yanı sıra kurduğu 1000’den fazla elektronik güvenlik sisteminin bakım ve servis hizmetini sürdürmektedir.

Bugün Yansı konusunda Bursa’nın ve bölgenin en güçlü Türkiye’nin de sayılı firmaları arasında yer almakta ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Yansı, Elektronik Güvenlik Sistemleri ve Yapısal Kablolama Konusunda Çalışan Bir Proje Firmasıdır.Genel Olarak Tüm Zayıf Akım Sistemleri Yansı’nın Çalışma Alanı İçine Girmektedir.En Küçük Kişisel Sistemlerden En Kompleks Sistemlere Kadar Aynı Ciddiyet ve Hassasiyetle Çalışan Deneyimli ve Eğitimli Personeli İle Konusunda Bursa’nın En Büyük ve Güçlü Firması Olan Yansı Ltd.Şti., Sektörde 20 yıldan bu yana  Türkiye Çapında Birçok Büyük ve Başarılı Projeyi Tamamlamanın Haklı Gururunu Müşterileri ile Paylaşmaktadır.Yansı kurduğu sistemlerde konusunda dünya lideri olan firmaların ürünlerini kullanmakta ve bunları standartlara ve teknik şartlara uygun olarak kullanarak sağlıklı çalışan sistemler ortaya çıkarmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları