Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağaza Müdürü

Romanya
  • 23.10.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

Yapan Developments” ana branşı inşaat olmak üzere 35 yıldan fazla bir süredir faaliyetlerini sürdürmektedir. Grubumuz, 2000 yılından bu yana Romanya’da da otel, arsa geliştirme, iş merkezi ve konut projeleri tamamlamış ve yeni projelerine devam etmektedir. Türkiye’de ve Romanya’da toplam 11 grup şirketimiz bulunmaktadır.

Grubumuzun Romanya Bükreş'te inşaatını ve işletmesini yapmakta olduğu AVM’de açacağı 2,000 metrekarelik mağaza için “Mağaza Müdürü” arayışımız vardır.

Başvuru yapmak isteyen adaylarımızın info@yapandevelopments.com adresinden iş başvurusu yapmaları rica olunur.

Aranan Nitelikler

 Perakende sektöründe en az 3 yılı yöneticilik olmak üzere 10 yıl iş deneyimi,
· İş yeri açma, sistem kurma, tanıtım, personel seçimi ve oryantasyonu, vb mağaza kurulum aşamaları konularında deneyim,
· 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezuniyet,
· İyi seviyede İngilizce bilgisi,
· Romanya’da ikamet eden veya edebilecek.

Özet Bilgiler

TEMPO HOTELSAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
Turkcell Superonline İletişim Ofis
Türkiye
16.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TEMPO HOTELS

İzmir Turizm İnş. ve Tic. A.Ş.

İzmir Turizm İnş. ve Tic. A.Ş. inşaat, turizm, palmiye üretimi ve e-ticaret alanlarında farklı isimlerle sektörlerinde hizmetler veren bir şirket grubudur.

Turizm alanında, Tempo Hotels otel grubu olarak İstanbul Avrupa Yakası'nda 4 adet, İzmir ve Romanya'da hizmet , totalde ortalama 150 kişiye istihdam sağlamaktadır.

İnşaat alanında, Türkiye'nin pek çok yerinde lüks residence, villa ve konut , ayrıca Romanya'da pek çok residence, avm ve villa inşaatları aktif olarak devam etmektedir.

Palmiye alanında, Adana 'da Bestpalm firmamız hizmet vermektedir.

E-ticaret alanında ise, Fiyatımbu Bilgi Teknolojileri sektörde yeni yeni büyümeye başlayan iştirak firmalarımızdan birisidir.

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları