Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Eczacı / Klinik Eczacı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.11.2010
  • 20 - 50

İş Tanımı

Hastanemiz içinde ilaç seçim,alımı ve dağıtımı organizasyonunu yapabilecek
Sağlık çalışanlarına farmakolojik danışmanlık yapabilecek, Hastane içinde damar içi preparatların hazırlanmasında rol alacak ECZACI veya KLİNİK ECZACI arıyoruz

Aranan Nitelikler

* Eczacılık Fakültesi mezunu,
* Tercihen hastane eczanesi deneyimine sahip klinik eczacılık konusunda bilgi sahibi
* İngilizce bilen,
* Kalite çalışmalarına ilgi duyan
* Ekip çalışmasını benimsemiş
* Sürekli gelişime açık
* İletişim becerileri gelişmiş,
* Kişisel gelişimine önem veren,
* Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

GELECEĞİN TANI VE TEDAVİ YÖNTEMLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE SİZLERİ BEKLİYOR

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, sağlık sektöründe geleceği bugünden yaşatmak, alanında en iyi hizmeti sunmak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla kurulmuştur. 26 Ağustos 2005 tarihinde hasta kabulüne başlayan hastanemizde, hasta muayene ve tedavileri ile birlikte, Üniversitemiz bünyesindeki Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimi de sürdürülmektedir.

Yenilikçi yapısı ve çağdaş tıp yaklaşımıyla, dünya tıp teknolojilerinin ulaştığı son noktayı yakalayan ve bunu sürekli kılma hedefiyle kapılarını açan Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, hizmetlerini 7 gün 24 saat boyunca, aralıksız sürdürmektedir.

Yaklaşık 16.500 m2 kapalı alana sahip olan 170 yatak kapasiteli Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, yarınların teknolojisi ve altyapı sistemleriyle hazırlanmıştır. Tamamen yanmaz, çizilmez ve anti-bakteriyel malzemeler ile donatılan hastanede insan sağlığı için gereken her ayrıntı üzerinde titizlikle durulmuştur.

Acil bölümünde bir, Kadın Doğum Bölümü’nde bir, genel amaçlı sekiz olmak üzere on adet ameliyathaneyi bünyesinde barındıran Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde ayrıca; Multislice CT (40 kesitli bilgisayarlı tomografi), 3,0 Tesla R ve ĞPT-CT cihazları ile şu anda ülkemizde kullanılan tüm teknolojilerden üstün özelliklere sahip bir Görüntüleme Merkezi yer almaktadır.

Bilgisayar teknolojisinin son derece etkin kullanıldığı Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde Hastane Bilgi Sistemi (HIS) yazılımından yararlanılmaktadır. Bu yazılım, hem hasta bilgilerinin hızla toplanarak işlenerek tanı ve tedavide kullanılabilmesine olanak tanımakta, hem de hastaya özel tahlil, film, laboratuar sonuçları gibi bilgilerin, bilgisayar ortamında sunulmasını ve saklanmasını sağlamaktadır. Bu sistemle ayrıca; kağıt dolaşımı ve bürokrasi en aza indirilmekte ve böylece hasta yakınlarının uğradığı zaman kayıpları önemli oranda ortadan kaldırılmaktadır.

Aynı zamanda Eğitim ve Araştırma Hastanesi niteliği taşıyan Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatlar, öğrenciler tarafından, hem üniversite içindeki ilgili merkezlerden hem de hastanedeki konferans salonundan (tele-konferans sistemi ile) anında izlenebilmektedir.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde sorumluluk alan doktorların tümü; eğitimlerini Türkiye ve dünyanın en iyi Tıp Fakültelerinde tamamlamış ve dünyanın en seçkin hastanelerinde görev yapmıştır. Dünyaca tanınan bu doktorların, bilgilerini ve deneyimlerini Türk sağlık sektörüne aktarmak, Türk halkına layık olduğu üstün sağlık hizmetini sunmak için, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nin çatısı altında toplanması, bizler için büyük bir onurdur.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde, hastalara sunulacak sağlık hizmeti ve hasta konforu kapsamında her türlü detay, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Yedi servis katı ve iki VIP katı bulunan Hastanemizde, yatan hastalar için çoğu manzaralı olam odalar özel olarak tasarlanmıştır. Odalarda, LCD ekranlarda izlenen TV yayınları dahil, her türlü konfor bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları