Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bölge Sorumlusu

Antalya
  • 13.11.2018
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

En az 2 yıl cafe sektör deneyimi olan , organizasyon ve ekip yönetimi konusunda tecrübeli, iç ve dış mekan yönetimi konusunda deneyimli, esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, iletişim bilgisi gelişmiş , planlama koordinasyon yeteneği ve ticari bilgisi güçlü, bakış açısı gelişmiş, satış ve çözüm odaklı, proaktif bir düşünce yapısına sahip, MS ofis kullanabilen erkek adaylar (askerlik hizmetini yapmış ) sürecü belgesi olan ( B sınıfı) aktif araç kullanan ve seyahat engeli bulunmayan

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu, 25-40 yaş arası, gerektiğinde dönemsel olarak İran da bulunabilecek ( iyi derecede okuma-yazma) takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Antalya - Kemer
Dün
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Antalya
Dün
Antalya - Kemer
Dün
Antalya - Kumluca
Dün
Antalya - Manavgat
Dün
Antalya - Muratpaşa
Dün
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

YEMEN KAHVESİ

Küçük bir kahve çekirdeğinde gizlenmiş mutluluklar ve o mutlulukları keşfetme sanatı bizim işimiz. Her mevsim yemyeşil olan kahve ağacı gibi yeni ve bir o kadar kökleri yere sımsıkı bağlı, kararlı. Sizlerle her an yeniden filizlenen dallar misali bu mutluluğu, daha çok yere ulaştırmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz…

Kahvecilik 1980’li yıllarda başlayıp dededen oğula süregelen, yine 1990 yıllarında farklı yerlerde kahvehane kültürü ile devam eden birikimlerimizi, 2011 yılında Yemen Kahvesi markası ile bütünleştirerek Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde şubeler ve franchise’ler vermeye başlamıştır. Yemen Kahvesi projelendirmeden uygulamaya aksesuar’dan menülerinde yer alan ürünlerimizin %80’e kadar kendi bünyemizde yer alan tecrübeli ekiplerimiz ve donanımlı fabrikamızda üretilmektedir.

Kalite Politikamız

Yemen kahvelerinde Yemen’in dışında farklı ülkelerin çekirdekleri ile harmanlanan Türk kahveleri, çeşitli lezzetlerdeki dünya kahvelerinin yanı sıra birçok soğuk ve sıcak içeceklerde zengin menümüzde yer almaktadır. Kahvemiz Kızıldeniz sınırında yemen bölgesinin dağlarında, Arap Yarımadası’nın güneybatı tepesinde yetişen, tek orijinli ve ekilen dünyanın en eski kahveleridir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları