Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Maden Mühendisi (Bayan)

Eskişehir
  • 15.11.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

           

           Yeni Madencilik ; 1998 yılından beri  Eskisehir ve civarında bulunan maden üretimi yapılan şantiyelerinde, yaklaşık 150 personel ile faaliyet göstermektedir.

 

           Eskişehir yakınlarında bulunan Manyezit şantiyemizde görevlendirilmek üzere, DAİMİ NEZARETÇİLİK yapabilecek, Bayan Maden Mühendisi çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

           

 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • İlgili alanda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere,
  • Hızlı algılama yeteneğine sahip,
  • Pratik çözümler üretebilen,
  • Gerektiğinde hızlı karar alabilen,
  • Etkin yönetici kabiliyeti olan,
  • Maden mevzuatına hakim olabilecek ( Maden, idari işler ve İSG),
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen, 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Sanifoam Endüstri ve Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.
Eskişehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YENİ MADENCİLİK NAKLİYE AKARYAKIT TEKSTİL TİC. VE SAN. A.Ş.

1988 yılında Manyezit A.Ş. MAŞ bünyesinde bulunan Kızılelma maden ocaklarında, müteahhit firma olarak, ham manyezit üretimine başlanmasıyla Yeni Madencilik A.Ş.’nin temelleri atılmıştır. O tarihlerde insan gücüne dayalı olarak olarak yapılan üretim çalışmaları 4 yıl süresince devam etmiş ve bu süreç içerisinde makine parkı oluşturulmaya başlanarak, modern tesislerin kurulumu için ilk adımlar atılmıştır. 1993 yılına kadar MAŞ bünyesinde çeşitli maden ocaklarında devam eden müteahhitlik çalışmaları, yine 1993 yılında Eskişehir civarında faaliyete geçirilen kömürlük maden sahalarında da üretime başlanmasıyla yıllık üretim miktarlarında önemli artışlar olmuştur. 1994 yılında ilk maden üretimine başlanılan MAŞ bünyesindeki Kızılelma Manyezit ocakları MAŞ’tan işletme ruhsatlarıyla devralınarak Yeni Madencilik bünyesinde üretim yapılmaya başlanmış ve gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki firmalar için maden üretimine geçilmiştir.

1997 yılından itibaren makine parkurunun geliştirilmesi ve tesislerin modernleştirilmesi için gerekli yatırımlar gerçekleştirilmiş ve 1998 yılında Yeni Madencilik, Nakliye, Akaryakıt, Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. ünvanıyla sermaye artırımına gidilerek kurumsallaşma anlamında önemli adımlar atılmıştır. Bu tarihten itibaren çeşitli mevkilerde bulunan manyezit ve krom sahaları; işletme ruhsatlarıyla beraber şirket bünyesine alınmıştır. 2000 yılında manyezit sahalarından elde edilen seramag öğütülmüş manyezit üretimine ve ihracatına başlanılmıştır. Günümüzde faaliyet alanlarını her geçen gün arttırarak hizmet yelpazesini genişleten Yeni Madencilik A.Ş., Kömürlük ve Koçbal manyezit ocaklarında, müteahhit firma olarak çalışmalarını sürdürmekte, ve aynı zamanda Marmara ve İç Anadolu bölgesinde bulunan muhtelif mevkilerdeki maden sahalarında da işletme ruhsatına sahip olarak faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Faaliyet gösterdiği bu sahalarda ham cevher üretimi yapan Yeni Madencilik A.Ş., ocaklarda delme, patlatma yöntemleriyle elde ettiği cevherleri son teknoloji kullanarak, modern tesislerinde zenginleştirmekte ve kullanıma hazır hale getirmektedir. Yeni Madencilik A.Ş. tüm bu hizmetlerini gerçekleştirirken ülke istihdamına büyük katkıda bulunmakta ve ihracat faaliyetleri ile de ülkemize önemli döviz girdisi sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları