Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Güvenliği Mühendisi

İzmir
  • 6.12.2011
  • 20 - 50

Aranan Nitelikler

İzmir /Aliağa Ege Rafinerisi saha hazırlık işleri projemizde görevlendirilmek üzere İş Güvenliği Mühendisi arıyoruz.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Toprak, kazı, dolgu ve altyapı deneyimi olan,
Tercihen C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip,
Uluslararası projelerde çalışma tecrübesine sahip,
En az 5 yıl çevre, iş sağlığı ve iş güvenliği konularında deneyimi olan,
İleri derecede İngilizce bilen.

Yanlızca uygun adaylar ile iletişime geçilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FENER MEKANİK ELEKTRİK İNŞ.TUR.SAN ve TİC.LTD.ŞTİ
İzmir - Aliağa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Platform Sağlık Hizmetleri ve Danışmanlık Organizasyon Aş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Yenigün İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.ş.

YENİGÜN İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

1973 yılında bir ferdi işletme olarak kurulmuş olan ve 1982 yılından itibaren Yenigün İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanını almış olan Yenigün, kuruluşundan beri yüksek teknik özellikli birçok alt yapı ve üst yapı projesini tamamlamıştır.

İlk kuruluş yıllarında özellikle Milli Savunma Bakanlığı NATO Enfrastrüktür Dairesi Başkanlığına ve Amerikan Ordusu Mühendislik Birimine (U.S. Corps of Engineers) yapılan yüksek nitelikli imalatlar, firmanın uluslararası alanda kazanmış olduğu başarının en temel etkenlerinden birini teşkil etmektedir.

Otuz yılı aşkın bir süredir taahhüt alanında faaliyet gösteren Yenigün, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü bina işinde yüksek bir bilgi birikimine sahip olmuştur. Standart konut projelerinin yanısıra birçok sosyal tesis, idari ve askeri bina, lüks konut merkezleri, alışveriş merkezleri, yüksek kalite otel ve ofis binaları ve endüstriyel tesis inşaatını başarıyla tamamlamıştır.

Üstyapı inşaatlarının yanı sıra; baraj, liman, otoyol, raylı taşıma sistemi, su temin ve dağıtım şebekeleri, atık su şebekeleri, havaalanı pist, apron ve taksiyolu gibi büyük altyapı projelerinde de geniş deneyim kazanılmıştır.

Sözü edilen çeşitli nitelikte referanslar arasında, Moskova'daki Gazprom binası, Belek'teki şirketin kendi yatırımı olan 5 yıldızlı Zeynep otel, Sabiha Gökçen havalimanında üstyapı tesisleri 3. Kısım inşaat işleri, Kuveyt'de Subya-Mutla arası 55 km'lik boru hattı, Afganistan Kandahar askeri üssünün apron ve çeşitli askeri tesisleri özellikle dikkat çekmektedir.

Halen devam etmekte olan projelerinden örnekler arasında, Rusya'nın Omsk kentinde inşa edilen ve 290.000 m² kapalı alan ile Rusya'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Mega IKEA Alışveriş Merkezi, İstanbul'un Anadolu yakasının ilk metro projesi olan Kadıköy-Kozyatağı metro inşaatında iş ortaklığı üyeliği, Polonya'da Gdynia Denizaltı Rıhtım renovasyonu bulunmaktadır.

Entegre kalite yönetim sistemi, deneyimli kadrosu ve geniş ekipman portföyü ile Yenigün, Türkiye'deki güçlü varlığının yanı sıra halihazırda Rusya, Polonya, Kuveyt, Irak ve Afganistan'da devam edilen işleri ve temsilcilikleri ile hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda üretmeye devam etmektedir.

2008 yılında Uluslararası inşaat sektörü dergisi "ENR Engineering News Record`"ın her yıl yayımladığı listeler içinde yer alan "Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması" listesinde dünyada 173. sırada, Türkiye'de 15. sırada yer almayı başarmıştır.

02-04 Mayıs 2008 tarihlerinde şirket yöneticilerinin katılımında yapılan stratejik planlama toplantısında, hem 2004 Arama Konferansı sonuçları değerlendirilmiş, hem de 2011 ve 2018 yıllarına ait hedefler belirlenmiştir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları