Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnsan Kaynakları Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.03.2018
  • 1000+

İş Tanımı

Mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın,İnsan kaynakları departmanında görevlendirilecek İnsan kaynakları elemanı aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

-Minumum lise mezunu , Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 

-En az 2 yıl tecrübeli 

-Personel özlük işleri konusunda deneyimli

-Puantaj ve bordrolama uygulamalarını aktif olarak rol alabilecek

-Personel işe alımları gerçekleştirebilecek , iş giriş-çıkış işlemlerini yapabilen,

-Evrak takibi yapabilen ve düzene özen gösteren,

-Office programlarını aktif olarak kullanan 

-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış , Anadolu yakasında ikamet eden personel arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

YİĞİT ALIŞVERİŞ MERKEZİAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

SAF TESİS YÖNETİMİ VE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
SİLTAŞ SİLİS KUMLARI SAN. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Çanakkale
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Manisa, Çanakkale, Muğla, Eskişehir
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

YİĞİT ALIŞVERİŞ MERKEZİ

YİĞİT ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ 

-1972 Yılında Toptan Halı Satışı Yaparak İlk Ticari Deneyimine Başlamıştır. 1988 Yılında Perakende Sektöründe Cihan Halı Sarayı Olarak İlk Şubesiyle Faaliyet Göstermiştir. Değişen Vizyonu İle 2002 Yılında İsim Ve Ürün Değişikliğine Giderek Yiğit Alışveriş Merkezi Olarak Perakende Sektöründe Hizmet Vermek Üzere Kurulan Şirketimiz; Beyaz Eşya,Halı,Mobilya,Elektronik Eşya, Elektrikli Küçük Ev Aletleri, Züccaciye Ve Ev Tekstili Gibi 50,000'ni Aşkın Geniş Ürün Yelpazesi İle Hizmet Vermektedir. 

-Yiğit Mağazacılık müşterilerine nakit, kredi kartı ve senetli satış hizmeti sunarak uygun ödeme koşulları (12 Aya Varan Vade) sağlamaktadır.İstanbul genelinde Ümraniye, Dudullu, Sultanbeyli, Pendik, Ihlamurkuyu,Soğanlık, Taşdelen, Sancakepe, Sancaktepe 2 olmak üzere 9 Şube, İstanbul Dışında Kahramanmaraş, Elazığ, Samsun, Malatya,Adana, Eskişehir  olmak üzere 6 şube toplamda 15 şubesiyle 20.000 M2 kapalı satış alanına ve 400 çalışana sahiptir.

-Yiğit Mağazacılık “Evinize Değer Katar” Sloganı İle Aranılan Ve İhtiyaç Duyulan Kaliteli Her Türlü Ürünün Bulunabileceği, On binlerce Kalem Ürünün Satışa Sergilendiği Bir Alışveriş Konsepti Sunmaktır. 

Yiğit Markası;

  • Müşterileriyle Kurduğu Duygusal Ve Samimi Bağı; Taviz Vermediği Kalite,Müşteri Odaklı Yaklaşımı, Sürekli Gelişim Ve Çalışanlarından Müşterilerine Kadar Hissettirdiği Dürüstlük İle Tüketicilerin Alışveriş Keyfini Doyasıya Yaşayabilecekleri En Doğru Adrestir. 
Misyonumuz; 
  • Müşteri Talepleri Doğrultusunda Hizmet Sunarak Müşteri Memnuniyeti Sağlamak, Samimi,Dürüst,Güler Yüzlü Personel,Kaliteli Ürün,Uygun Ödeme Seçenekleri Ve Fiyat Garantisi İle Türkiye'nin Dört Bir Yanında Yeni Mazağa Zincirlerini Faaliyete Geçirip Büyüyerek Çok Katlı Mağazacılık Sektöründe Lider Olmak. 
Vizyonumuz;
  • Zincir Mağazalarımızı En Son Teknolojik Gelişmeleri İzleyerek Yapılandırmak. Satılan Ürünlerin Kalitesine Ve Güvenilir Olmasına Dikkat Etmek.Ve Arkasında Durmak. Müşterilerimizin Öneri Ve Eleştilerine Önem Vermek. Çalışanlarının Sürekli Gelişimlerini Sağlamak İçin Eğitimlerine Yatırım Yapmak. Sektördeki Rakiplerin Örnek Aldığı Şirket Olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları