Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bölge Yöneticisi

Türkiye
  • 1.12.2016
  • 1000+
YILDIZ HOLDİNG AŞ  Bölge Yöneticisi İş İlanı

İş Tanımı

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş.  Türkiye genelinde faaliyet gösteren Şube Müdürlükleri’ne bağlı illerde görevlendirmek üzere Bölge Yöneticisi aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır.

·         Kendisine bağlı mağazaların satış, kar ve maliyet hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik gerekli aksiyonların alınması, koordinasyonun sağlanması

·         Sorumluluğu altındaki mağazalara uygun personelin alınması ve performansının takibi,

·         Kendisine bağlı mağazaların satış, stok, iade ve imha raporlarının analiz edilip aksiyon alınması

·         Ürün tanzimi, ürün bulunurluğu, STK kontrolü, mağaza ve depo alanlarının temizliği, envanter ve stok sayımları, doğru fiyat ve etiket kullanımı gibi konuların denetlenmesinin ve doğru uygulanmasının sağlanması,

·         Mağaza giderleri, maliyetleri ile ilgili bir üst amire raporlamanın yapılması,

·         Mağaza verimliliği ile ilgili çalışmalar yapılması.

·         Mağaza açılışı ve işleyişi ile ilgili tüm operasyonların yürütülmesi ve merkez departmanlarla iletişiminin sağlanması  

Aranan Nitelikler

·         Lisans mezunu, tercihen İktisat, İşletme, Maliye  bölümlerinden mezun,

·         Perakende mağazacılık alanlarında tercihen en az 3 yıl yöneticilik deneyimi olan,

·         Sektör, rakip ve ürün bilgisine sahip

·         İletişim becerisi yüksek ve temsil yeteneğine sahip,

·         Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,

·         Yönetsel becerileri gelişmiş iç motivasyonu yüksek,

·         Sonuç odaklı çalışabilen,

·         Dinamik, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen,

·         Esnek çalışma saatlerine uyabilen,

·         Aktif araç kullanabilen,

·         Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

·         Görev alacağı bölgede ikamet edebilecek olan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YILDIZ HOLDİNG AŞ



Yıldız Holding

Türkiye’nin lider gıda markası Ülker’i de bünyesinde barındıran Yıldız Holding bugün, yurtiçinde ve yurtdışında yatırımları, inovatif ürünleri, kalite odaklı üretim anlayışı ve müşterisine verdiği değerle hızlı tüketim alanında öncü rol oynuyor.
 

Yıldız Holding, geleneksel üretim alanı olan bisküvi ve çikolata başta olmak üzere ambalaj, bilişim, hizmet, ticaret ve pazarlama gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle, üretim hacmi, satış gücü, ürün çeşitliliği ve toplam dağıtım alanı bakımından pek çok kategoride öncü ve lider bir kuruluştur.
 

Gıda alanında dünyada tanınan bir “Türkiye markası” olan Ülker markasının da sahibi olan Yıldız Holding 29.000 çalışanı, yurtiçi ve yurtdışındaki toplam 42 fabrikası, 220 bin noktaya ulaşan dağıtım ağı ve 9,1 milyar dolara ulaşan cirosuyla Türkiye’nin en güçlü kuruluşları arasında yer alıyor.

Tek çeşit bisküviden global markalara...
 

1944 yılında Sabri ve Asım kardeşlerin emek ve çabalarıyla tek çeşit bisküvi üreten atölye, bugün genç kuşakların yönetiminde global markaları da bünyesinde barındıran dev bir topluluğa dönüştü. Ülker markasının da temellerinin atıldığı, yıllık 75 ton bisküviyi birkaç kazan, küçük bir fırın ve 3 işçiyle üretildiği bu girişim, o günün Türkiye’si için umut verici bir başlangıçtı ve arkası hızla geldi.
 

Yıldız Holding’de büyümenin ana eksenini geçmişte olduğu gibi bugün de “gıda” oluşturuyor. Holding çatısı altındaki Bisküvi-Çikolata-Şekerleme Grubu ile Gıda ve İçecek Grubu, 160 markası ve 2.700’ü aşkın ürün çeşidiyle tüketiciye doğrudan ulaşıyor. Bu iki grup tüketicilerin beslenme konusundaki tüm taleplerini karşılamakla kalmıyor, onların gelecekteki olası taleplerini de öngörerek yarının ürünlerini planlıyor. Ar-Ge, İş Geliştirme ve Yurtdışı Yatırımlar Grubu, Holding bünyesindeki diğer grupları ürün, pazar ve yeni yatırım alanları konusunda destekliyor. Ülke dışındaki yatırımları yönetiyor. Bilişim Grubu ile Ambalaj Grubu, hem Yıldız Holding gruplarının ihtiyaçlarına yanıt veriyor hem de sektörde vizyoner yaklaşımlarıyla büyümesini sürdürüyorlar.  Gayrimenkul Yatırım Grubu da yeni bir iş alanı olarak gelişiyor.

Başarılarıyla küresel düzeyde dikkat çeken Yıldız Holding, stratejik ortaklık için dünya devlerinin de tercih ettiği kuruluşlardan biri oldu. Her biri kendi alanında önemli küresel markalar Kellogs, Hero Baby ve Cargill gibi dev gıda şirketleriyle gerçekleştirdiği stratejik ortaklıkların yanı sıra dünya premium çikolata sektörünün lideri Godiva’yı bünyesine katarak küresel işbirlikleriyle, dünya ekonomisine entegre oluyor.

Yıldız Holding Kazakistan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Cezayir, Romanya ve Mısır’daki fabrikalarıyla yurt dışında da üretim gerçekleştiriyor. Ayrıca Pakistan’daki tesislerin yapımı devam ediyor.
 

Yıllık cirosunun yüzde 1.5’ini her yıl araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran Yıldız Holding, dünyadaki akımları yakından takip etmekle yetinmiyor; bilgi yönetimi, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarıyla bu trendlerin oluşmasına da katkıda bulunuyor.
 

Topluma katkı...
 

Holding şirketleri faaliyet gösterdikleri alanlarda sanayiye yaptıkları katkıların yanı sıra Türkiye’de üretilen tarımsal hammaddelerin endüstride değerlendirilmesinde de önemli rol oynuyor. Türkiye’nin en büyük tarımsal hammadde alıcılarından olan Yıldız Holding bu niteliğiyle Türk çiftçisinin de destekleyicisidir.

Yıldız Holding kurulduğu günden bu yana, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmanın yanı sıra, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleriyle de ülkemizin toplumsal gelişmelerine yönelik çalışmalarda bulunuyor. İnsan odaklı hizmet anlayışını benimseyen Yıldız Holding, toplumla olan ilişkisini sadece üretimle sınırlamayıp, çevre, spor, eğitim, sağlık ve sanat konularında projeler hayata geçiriyor.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları