Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine teknikeri / Makine teknik ressamı

  • 18.05.2020
  • 20 - 50
YILMAZ MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ Makine teknikeri / Makine teknik ressamı İş İlanı

İş Tanımı

1-Tasarım; Verilen Teklifin onayına müteakip, gerektiğinde nihai keşfin yapılarak projenin gereksinim duyulan çizim ve hesaplama konulu işlerinin standartlara uygun bir şekilde Solidworks, Epdm, Draftsight /Autocad, ve Ms Office programlarını kullanılarak ve gerektiğinde müşteri onayına sunularak tasarımın eksiksiz tamamlanması.
2-İmalata hazırlanması; Projenin teknik resimlerinin standartlara uygun olarak hazırlanması, proje satınalma taleplerinin eksiksiz olarak Netsis üzerinden taleplerinin yapılması. Spesifik ekipmanlar ile ilgili tedarikçi araştırmalarının yapılıp satınalma departmanını bu konuda bilgilendirmek. Talebi yapılan ürünlerin satınalma tarafındaki süreçlerinin takibinin yapılması. İmalat için gerekli iş emrinin oluşturulması. İş bitiminde proje ile ilgili tüm evrakların ISO normlarına uygun olarak üretimden toplanması ve ilgili klasörlerde saklanması.
3-Paketleme ve teslimat ; İmalatı tamamlanmış parça veya ekipmanların sandıklama planlarının , etiketlerinin ,tartım formlarının hazırlanması. Sandıklama operasyonu tamamlanmadan önce gerekli onayın verilmesi ve sandık veya kutunun kontrol etiketi ile kapatılmasının sağlanması.  Tamamlanmış olan tartım formlarının muhasebe departmanı ile paylaşılıp faturalandırma ve gönderiminin sağlatılması.
4-Saha Montajı; Sonuçlanan projenin firmalarda montajının iş güvenliği kriterlerinin de göz önünde bulundurularak planlanması ve montajın sağlıklı şekilde tamamlanmasının sağlanılması. Bu planlamanın sağlıklı olarak yapılabilmesi için montaj iş emrinin hazırlanıp montaj ekibi ile paylaşılması. Düzenli olarak saha montajlarına katılıp ekip liderliği yapmak.
5-ISO sisteminde takip etmesi gereken prosedürlere uymak, yine ISO sisteminde takip veya kayıt altına alması gereken formların takibi ve işletilmesi.
6-Bahsi geçen aşamalarda müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak en hızlı zamanda cevap verilmesi ve işin sorunsuz teslimatının yapılmasıdır.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin Makine /Endüstriyel Tasarım bölümünden mezun,
* Dikey paketleme ve Sıvı dolum makinaları tasarım ve imalatında en az 5 yıl tecrubeli olması,
* Solidworks programını çok iyi derecede bilen (Parça, Montaj, Teknik resim)
* Autocad ve Epdm uygulamalarına hakim Ms Office programlarını etkin kullanabilen,
* ERP konusunda bilgi sahibi,
* Ölçü aletlerini sağlıklı kullanabilen,
* B sınıfı ehliyeti olan,
* Gebze ve cıvarında ikamet eden
*Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Biel Metal İşleme Polimer Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
Kocaeli - Dilovası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YILMAZ MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ

Yılmaz Makina 1988 yılında imalata başlayarak yıllar içinde kapasitesini genişleterek günümüzde Kocaeli kobi organize sanayi bölgesi içerisinde 3500m2 kapalı alanda yedek parça imalatı, teknik servis hizmetleri, anahtar teslimi proje çalışmaları, makina ve sistem montajları, ürün ve makina tasarımı ve projelendirme, makina modifikasyonları, geliştirme ve kapasite artırım işleri, çelik konstrüksiyon, borulama ve tesisat işleri ve çeşitli mühendislik hizmetlerini müşteri isteklerine zamanında hızlı çözümü en güncel teknolojiyi kullanarak sunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları