Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YÖNTEM CONSTRUCTION ÜLKE TEMSİLCİSİ OLMA FIRSATI SUNUYOR

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 23.08.2012
  • 50 - 100

İş Tanımı

22 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermekteyiz. Grubumuz bünyesinde bulunan Yöntem Construction, 11 -14 Ekim 2012 tarihleri arasında CNR Expo Center’de yapılacak olan 14. Müsiad Uluslararası Fuarına 300 m2’lik bir standıyla katılarak yerli ve yabancı iş dünyasından temsilcilerle buluşacaktır.

Türkiye ve İş Dünyasının en önemli fuarlarından biri olan bu fuarda firmamızı en iyi şekilde temsil edecek aşağıdaki niteliklerde çalışma arkadaşları arıyoruz;

Aranan Nitelikler

1 - Üniversite son sınıf öğrencisi veya yeni mezun,

2 – Suudi Arabistan, Libya, Ürdün, Lübnan, Filistin Cezayir, Suriye, Irak, Fas, Tunus, Oman, Sudan gibi Arap Ülke vatandaşları olan,

3 – Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan, Rusya, Ukrayna gibi eski Sovyetler Birliği vatandaşları olan,

•Firmamıza başvuru yapan adaylardan 30 kişi seçilecek,

•11 -14 Ekim 2012 fuar tarihinden takriben 20 gün önce seçilen bu adaylar Ataşehir’de bulunan genel merkezimizde şirket profilimiz, vizyon, misyon, mevcut çalışmalarımız, gelecek hedeflerimiz kısacası şirket kültürümüz hakkında bir eğitime tabi tutulacaklardır.

•Eğitim süresi zarfında adaylara yol ve yemek parası verilecektir.

•Eğitim bitiminde başarılı olan 20 aday fuarda bizimle çalışma olanağı bulacak ve 4 günlük fuar süresince hem günlük olarak ücret alacak hem de İş Dünyasının önde gelen isimleriyle tanışma fırsatı bulacaktır.

•Fuarda görevli olan 20 firma temsilcisi arkadaşımız yarım gün fuar standında görev yapacak yarım gün de Uluslararası İş Forumu (IBF) kongresine katılarak içerik hakkında rapor hazırlayacaktır.

•Fuar sonrasında firmamızı en iyi şekilde temsil eden takriben 5 kişi grubumuz bünyesinde çalışma fırsatına sahip olacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

AVRASYA ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ VE HASTANELERİ A.Ş.