Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Elemanı

Adana
  • 2.04.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Teneke  Kutu Ambalaj sektöründe hızlı büyüyen şirketimiz ZA Metal'in, Adana Organize Sanayi'nde bulunan fabrikasında çalışmak üzere "Üretim Elemanı" aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Tercihen Teneke Kutu Ambalaj sektöründe deneyimi olan,

Vardiyalı ve yoğun iş temposunda çalışabilen,

Dikkatli ve Disiplinli çalışacak,

eleman aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KİMSOY BOYA SAN.VE TİC. A.Ş
Adana - Sarıçam
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ZAPACKING

 Firmamız İstanbul Merkezli, Adana ve  Bursa 'da Metal kutu üretimi yapan 2012 yılında kurulmuştur. İç piyasa ve dış piyasaya satışlarımız vardır.

ZA Packaging kurulduğu 2006 yılından bu yana Ortadoğu, Kuzey Afrika, Batı Afrika ve AB bölgesinde önemli bir büyüme kaydetmiştir. Şirketimiz dünya çapında daha fazla ülkeye yayılmayı amaçlamaktadır. ZA Packaging, müşteri odaklı stratejiler ile hizmetlere odaklanarak ve müşterilerin yüksek kaliteli ürünlerin tam zamanında ve sürekli olarak sunulmasına yönelik beklentilerini karşılayarak yüksek iş hacimlerine ulaşmıştır. Uzun vadeli iş ilişkilerine odaklanırken; artan müşteri talepleri ve memnuniyeti ile başarısını kanıtlamış bir yaklaşımı benimsiyor ve müşterilerimizi iş ortaklarımız olarak görüyoruz

Sürecin karşılıklı olarak fayda sağlayabilmesi için, ZA Packaging, yeni üretim tesislerinin yerleşimi veya mevcut fabrikaların genişletilmesi hususundaki yatırım planlamalarının hazırlanmasında; müşterilerin talepleri ile büyüme planlarına ilişkin bilgi birikimini kullanır. Tüm hedeflerimize ulaştık, bu süreçte üstün yetenekli kadrolara bu birikimi aktararak  vizyonumuzu sürdürme yeteneğine sahip olduk ve insana yatırım yapmaya devam ettik.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları