Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Engelli Kadro(Genel Başvuru)

Zeki Arıtürk ENGELLİ
İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.04.2018
  • 100 - 200
Zeki Arıtürk Engelli Kadro(Genel Başvuru) İş İlanı

İş Tanımı

Hukuk sektöründe yerli ve yabancı müvekkillerimize "Dava, Danışmanlık, İcra ve Uluslararası Hukuk" alanlarında 22 yıldır hizmet vermekteyiz. Alanında uzmanlaşmış avukatlarla birlikte 200’ den fazla çalışanı bulunan hukuk ofisimiz Türkiye’nin önde gelen hukuk ofislerindendir.

Vizyonumuz; yüksek kalitedeki iş anlayışımız ile müvekkil memnuniyeti sağlayarak çözüm üreten öncü, yenilikçi, ülkesinde global ölçüde lider hukuk ofisi olmaktır. 

Yukarıdaki vizyona ulaşmak için müvekkil memnuniyeti ve bağlılığını sağlama, faaliyetlerimizi daha etkin, verimli ve maliyet odaklı yönetmek anlayışıyla, hedeflerimize ulaşmada takımımıza katkı sağlayacak, alanlarında deneyimli "Engelli Kadro” arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Hukuk Ofisimizde yer alan tüm departmanlarda yetiştirilmek üzere (özellikle tahsilat - çağrı merkezi) veya uzmanlık alanına uygun pozisyonlarda değerlendirilecek engelli kadrolu arkadaşlarımızdan:

  • Ön yazılarında engel durumlarını tarif etmeleri ve raporlarında belirtilen işgücü kaybı yüzdesini, hangi pozisyonlarda görev alabileceklerini belirtmelerini rica ederiz.
  • Tercihen lise mezunu,
  • Tercihen ofis (word, excel) programlarına yatkın,
  • İletişim becerileri güçlü,Ekip çalışmasına yatkın,
  • İstanbul avrupa yakasında ikamet eden,
  • Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve en az % 40 oranında engel raporu bulunan.

Not: Çalışma yerimiz metro güzergahında bulunan İst. Dünya Ticaret Merkezi (Yeşilköy Havaalanı ve Yenibosna arasındaki, metro istasyonu durağındadır.)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CREDENCE RİSK YÖNETİMİ VE DANIŞMANLIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
12.02.2024
BAŞVUR
Radisson Residences, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Tatilsepeti.com
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Zeki Arıtürk

Hukuk sektöründe yerli ve yabancı müvekkilimize "Dava, Danışmanlık, İcra ve Uluslararası Hukuk" alanında 20 yılı aşkındır destek vermekteyiz. Kadrosunda alanında uzmanlaşmış avukatlarla birlikte 200’den fazla çalışanı bulunan hukuk ofisimiz Türkiye’nin önde gelen hukuk ofislerindendir.

Vizyonumuz; yüksek kalitedeki iş anlayışımız ile müvekkil memnuniyeti sağlayarak çözüm üreten öncü, yenilikçi, ülkesinde global ölçüde lider hukuk ofisi olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları