Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gemi Elemanı

Türkiye
  • 19.07.2016
  • 1000+

İş Tanımı

ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU, KURUYÜK GEMİLERİNE ve TATİL BÖLGELERİNDEKİ TURİSTLİK YATLARDA DOLGUN MAAŞLA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, ELEKTİRİKÇİ, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCILARI, GARSONLAR, DENEYİMLİ DENEYİMSİZ, VASIFLI / VASIFSIZ PERSONELLER

BAYANLAR YOLCU GEMİLERİNDE veya TURİSTLİK YATLARDA SADECE GARSON ve HOSTES OLARAK ÇALIŞABİLİRLER

 

DOLGUN MAAŞ + SGK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLER + 6 AYDA BİR MAAŞ İKRAMİYE + ERKEN EMEKLİLİK + YEME + İÇME + KONAKLAMA GİBİ TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR.

www.zirvedenizcilik.net

Aranan Nitelikler

BAY / BAYAN

EN AZ İLKOKUL MEZUNU

SABIKA ve SAĞLIK PROBLEMİ OLMAYAN

SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN

VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Zirve Denizcilik

 Zirve Denizcilik bugün Yardımcı sınıf ve Tüm Gemi Adamları Yetiştirme Kurslarını yeni gemi adamı cüzdanı çıkartacak olanlara ve eskiden gemi adamı cüzdanı olup ta belgesi eksik olanlara vererek kursiyerlerin gemilerde çalışmasına olanak sağlamaktadır.

Zirve Denizcilik STCW-78/95 Gemi Adamı Yetiştirme Kurslarını en iyi öğretici kadrosu ile vermekte olup, eğitmen kaptanların hepsi Uzak yol Kaptanı yeterliliğine sahip olan konusunda uzman ve tecrübeli eğitmenlerdir.

Zirve Denizcilik Uluslararası yük ve yolcu gemilerinde, turistlik yatlarda, tur organizasyon yatlarında yardımcı sınıf dahil tüm gemi mürettebatının en alt sınıftan en üst sınıfa kadar gemilerin ve yatların bütün hiyerarşik kadrosunu oluşturmaya yetkilidir.

Zirve Denizcilik Deniz Ticaret Odası amaç ve kayıtlarına göre hizmet sağlamaktadır.

Zirve Denizcilik Başka yerde sınıflandırılmış diğer mesleki bilimsek ve teknik faaliyetler çevre danışmanlığı, güvenlik danışmanlığı, matematikçiler, istatistikçiler ağronomlar ve tarafından verilen danışmanlık hizmetleri, gemi adamı personeli aracılığı, eğitim ve danışmanlık yapabilme yetkisine sahiptir.

Zğrve Denizcilik Uluslararası gemilerde çalışacak güverte, garson, aşçı, aşçı yardımcısı, elektirikçi gibi bölümlere personel yerleştirmek zorundadır.Zirve denizcilik acentesine ulaşmak için 0216 999 38 84 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Zirve Denizcilik Gemi Acenteliği, Havuzlama, Gemi ve Yat alım satımları gemi ve yat işletmeciliği, Tersane işleri, gemi bakım onarım, yenileme, tamir işlemleri yetkisine sahiptir.

Zirve Denizcilik denizcilik kültürünü oluşturmaya ve geliştirmeye yardım eder.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları