Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Pazarlama Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.06.2018
  • 100 - 200

İş Tanımı

Uluslararası taşımacılık sektörü, kara taşımacılığı alanında hizmet veren şirketimiz, 2006 yılında kurulmuştur. İngiltere'de de acenteler ve depolarımız olmakla birlikte, özmal araçlarımız ile çalışmaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Büyümekte olan pazarlama departmanına aşağıdaki özellikler sahip takım arkadaşları aranıyor;
  • Tecrübeli ve yetiştirilmek üzere
  • Lisans veya Yüksekokul mezunu
  • Tercihen lojistik & kargo sektöründe satış deneyimi olan,
  • Prezentabl,
  • Diksiyonu düzgün
  • Genç ve öğrenmeye açık,
  • İletişim ve ikna kabiliyeti olan,
  • Aktif araç kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Güncel bilgileri takip ve analiz edebilen,
  • Erkek adayların askerligini tamamlamış

 Satış-Pazarlama pozisyonunda takım arkadaşları arıyoruz.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

OBJEKTİF LOJİSTIK TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

-Objektif Lojistik 2017 yıllı itibari ile sektörde 24 yılını doldurmuş tecrübeli kadrosu ile Karayolu Taşımacılığı, Havayolu Taşımacılığı, Denizyolu Taşımacılığı, Demiryolu Taşımacılığı, Fuar ve Etkinlik Lojistiği, Proje Taşımacılığı, Gümrükleme, Sigorta, Depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu kurumsal bir firmadır. Profesyonel personeli, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağı ile tam hizmet politikası güden organize bir kurum olarak yapılanmıştır..Birinci önceliği, "Müşteri Odaklı" bir vizyon doğrultusunda en iyi hizmeti vermek olan Objektif Lojistik, C2 yetki belgesi ile müşterilerine daha güvenli hizmet vermektedir.

-Objektif Lojistik olarak, 2017 itibariyle meslekte 24. yılımıza ulaşmış bulunuyoruz. Günümüze kadar profesyonel bir şekilde gelmiş bulunuyoruz. Stratejik iş ortaklarımız olan müşterilerimizin mallarını zamanında ve güvenilir bir şekilde yükleme adreslerinden alıp, boşaltma adreslerine, söz verdiğimiz tarihte ulaştırmak, firmamızın en büyük amacı ve gurur kaynağıdır. Siz değerli müşterilerimize daha kaliteli, hızlı ve çağdaş hizmet sunmak amacı ile her geçen gün güçlendiğimiz kadromuzla çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

FAALİYET ALANLARI ve HİZMETLERİMİZ

-2017 itibarıyla meslekte 24. yılımıza ulaşmış bulunuyoruz. Bu sürenin 10 yılını sadece İngiltere hattını kurmak, geliştirmek ve mükemmelleştirmek çabasıyla geçirdik. Sürekli yükselen bir vizyon geliştirerek, kapıdan kapıya tümüyle hakim olduğumuz kalıcı bir yapı kurduk. Şirketimiz, Türkiye merkezli olup, İngiltere'de ofis, gümrük ofisi ve depo lokasyonlarının tümünü içererek, bugüne dek daima birlikte ilerlemiş ortakların öz sermayesi ile kurulmuştur. Artık İngiltere gerçekten yakın. Zira orada da doğrudan biz varız! İşimizin her anını, en iyisini yapmak için en verimli şekilde kullanıyoruz. Geldiğimiz noktada, kariyerimizin en yüksek iş kapasitesine erişmiş bulunuyoruz. Karayolu parsiyel olarak hem ihracat, hem de ithalat yönünde günlük direkt çıkışlarımız mevcuttur. Yük konsolidasyonumuz, gümrükleme / tescil / depolama / antrepo / dağıtım ve toplama ağımız, daima düzenli işleyen bir servis sunmamızı mümkün kılmaktadır.

-Kuruluşundaki sürat ve güvenilirlik felsefesinden ayrılmayan Objektif Lojistik, bu felsefesinin gereği doğrultusunda, Türkiye’de toplam 30 gümrük içi şubesi ve dünyanın her yerinde bulunan firmalarıyla beraber hızlı ve net hizmet sunmakta, fakat bundan da önemlisi kendi içinde çok ciddi kontrollerden geçirilerek sıfır hata ile ifade edilebilen eş zamanlı gümrükleme hizmeti vermektedir.

-Ayrıca Objektif Lojistik müşterileri Gümrük Koordinasyon Departmanı ile güvenilir, güncel mevzuat ve yatırım danışmanlığı hizmeti alabilmektedir.

-Objektif Lojistik dünyada kullanılan en güncel teknolojilerle donatılmış, her açıdan verimli, çevreci, iyi bir organizasyon ve uydu aracılığı ile 7/24 izlenebilirlik özelliği, olan yasal süreç çerçevesinde durmadan yol alabilen araçları ile havayoluna alternatif kara taşımacılık hizmeti vermektedir.

-Objektif Lojistik, "Çift Kat" sistemli her türlü ayarlanabilir katlı araçlar ile müşterilere yüksek hacimde taşıma ve hasarsızlık güvencesi vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları