Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Biyoloji Öğretmeni

Amasya
  • 23.02.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

Amasya Açı Eğitim Kurumlarının bir üyesi olarak 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren bizimle çalışmak isteyen deneyimli takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Alanında en az 2 yıl deneyimli

Bilişim ve eğitim teknolojilerine hakim

Yeniliklere açık

Takım çalışmasına yatkın

İletişim gücü yüksek

Mesleki çalışmaları güncel olarak takip edebilen

Disiplinli

Özverili

İstekli

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Türkiye
16.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Açı Eğitim Kurumları- Amasya

 -Şakalakoğlu Eğitim Hizmetleri Ltd. Şirketi Malik Şakalakoğlu başkanlığında 2008 yılında kuruldu.Aynı yıl Amasya Açı Dershanesi olarak Amasya’da hizmet vermeye başladı.Ortaöğretime ve Üniversiteye hazırlık kursları olarak hizmet vermeye başlayan Açı Dershanesinin hizmet alanına 2009 yılından itibaren KPSS hazırlık kursları veren Açı Akademi eklendi. Dershanelerin kapatılmasıyla 2015-2016 öğretim yılından itibaren Özel Amasya Açı Temel Lisesi hizmet kervanına katıldı.

-Özel Amasya Açı Koleji( Ana Okulu-İlk Okul-Orta Okul) 2017-2018 Öğretim yılında Amasyalılarla buluştu ve eğitim öğretim hizmet yarışına katıldı.

''Uzakları hedefliyoruz!'' 
 
  • Sürekli gelişimi destekleyen Açı Eğitim Kurumları, eğitim alanında öncü; bireysel farklılıkları gözeten, yenilikçi, özgün uygulamalarla geleceğin yetkin ve mutlu bireylerini yetiştirmeyi hedeflemiştir.
''Duyarlıyız!''
  • Kendisine, yaşadığı fiziksel ve sosyal çevreye, ülkesine ve insanlığa karşı duyarlı, dünyanın daha yaşanılabilir olması için çaba sarf eden ve gelecek nesilleri düşünen bireyler yetiştirir.
''Bilimsel düşünürüz!''
  • Gerçekçi ve bilimsel bilgilere dayanan, teknolojik gelişmeleri takip eden, objektif değerlendirme kriterlerine göre hareket edebilen anlayış ile çalışır.

''Adil, dürüst ve tarafsızız!''
  • Adaleti bir kurum kültürü olarak benimseyen Amasya Açı Eğitim Kurumları  dürüstlükten ve tarafsızlıktan asla şaşmayan, farklılıklarımızı ulusal ve evrensel zenginlik kabul edip, insani değerlere önem veren bir eğitim-öğretim kurumudur.

''Asla Vazgeçmeyeceğimiz!''
  • Atatürk İlke ve Devrimlerinden, Türkiye Cumhuriyeti ve kazanımlarından asla ödün vermeyen çağdaş , modern bir kurumuz.,
Vizyonumuz;

-Çağa ve teknolojik gelişmelere uyumlu hareket ederek bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş,insanlığın kazanımlarını ve evrensel değerleri özümsemiş,ülkesini her yönü ile ileri götürmeyi hedefleyen, insanlığa karşı duyarlı,yaşanabilir bir dünya için çaba sarf eden bilinçli bireyler yetiştirerek özel okullar arasında tercih edilen bir kurum olmak.

Misyonumuz;

-Türkiye'nin en iyi eğitim hizmeti veren,milli ve manevi değerlere saygı duyan,paylaşımcı,katılımcı,sorgulayıcı,özgür düşünceye sahip,değişim ve gelişime açık,çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan ve bölgemizde en çok tercih edilenbir okul olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları