Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TEKİRDAĞ-VELİKÖY-Güvenlik Elemanı

  • 14.06.2017
  • 0 - 50

İş Tanımı

TEKİRDAĞ VELİKÖY-KIZILPINAR DA BULUNAN FABRİKA PROJELERİMİZ İÇİN 8 SAAT SİSTEMİNDE, ÜÇ VARDİYE ŞEKLİNDE ÇALIŞABİLECEK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP BAY GÜVENLİK PERSONELİ ARAYIŞIMIZ VARDIR.

MAAŞ : 1400 TL + 200 TL YOL ÜCRETİ +YEMEK+SSK

TEL.No:0212 875 44 88

Aranan Nitelikler

  • Özel Güvenlik Kimlik kart sahibi,
  • Bay  adaylar için en az 1,70 cm boyunda,
  • 25 – 40 yaşları arasında,
  • Diksiyonu ve görüntüsüyle şirketimizi temsil edebilecek,
  • İletişim kabiliyeti yüksek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tekirdağ - Süleymanpaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HAMPTON BY HİLTON OTELİ ÇERKEZKÖY
Tekirdağ - Çerkezköy
16.02.2024
BAŞVUR
Tekirdağ - Çorlu
14.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ASİL GÜVENLİK HİZ. LTD.ŞTİ

 Günlük yaşantımızda daha rahat hareket edebilmeyi sağlayan güvenlik konusu özel bir ihtisas işidir. Bugünün yaygın anlayışına göre güvenlik birimini kurmak, eğitim ve teşkilatlanmasını yapmak, denetim ve kontrolünü sağlamak maddi kayıplar ve zaman israfına neden olmamaktadır.
Haliyle güvenliğin profösyönel şirketlere bırakılması ve bu hizmetin güvenilir ortaklara devredilmesinin akılcı olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır.
ASİL GÜVENLİK deneyimli yönetici ve uzman personeli ile sizlere GÜVENLİK, TEMİZLİK, TEKNİK HİZMET VE BİNA YÖNETİMİ alanlarında ekonomik bir seçenek sunarak, sizin için en mükemmel çözümü yaratabilmenin sorumluluğu ile daima yanınızdadır.
Hizmetlerimizin denetimleri her gün 24 saat kesintisiz olarak uzman ve tecrübeli kadromuzla yürütülmektedir. Operasyon merkezimiz tüm hizmet birimleri ve kolluk kuvvetleri ile irtibatı 24 saat özenle sürdürmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları