Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İhracat Elemanı

Afyon
  • 10.05.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

1986'da imalat hattı ile kurulup iç pazara mermer ve traverten satışına başlayan şirketimiz, 2006 yılından itibaren, Amerika, Avustralya, İsrail, Fransa, Almanya, Belçika, İran, İsviçre gibi ülkelere ihracat yapmaya başlamıştır. Isparta'da Tundra Grey mermer ocağımız ve Karaman'da Traverten ocağımız bulunmakta, ocaklarımızdan alınan bloklar İzmir yolu 3KM.'de ve Afyon organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikalarımızda işlenerek, ebatlı malzeme haline getirilmekte ve talep edilen yüzey işlemleri uygulandıktan sonra ihraç edilmektedir.Son bir yıl içerisinde Isparta ocağımızdan Çin'e blok mermer satışlarımız başlamıştır.
Önümüzdeki yıllarda, ihracat ağımızın içerisinde Hindistan, Kore ve Japonya'yı da görmek istiyoruz.

Çalışma yaşamını bizimle birleştirecek, ihracat işlemlerini takip edecek, üretim sürecinde ve sonrasında müşterilerimizle gerekli irtibatı kurup taleplerine cevap verebilecek, Üretim ile ilgili alıcıyı bilgilendirip, üretim ve alıcı arasındaki trafiği düzenleyecek, , yükleme organizasyonu yapıp, ihracat işlemlerini yaparak, malın sorunsuz alıcıya varmasını sağlayacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- En az ön lisans mezunu
- En az upper-intermediate seviyesinde İngilizce bilgisi olan (İkinci yabancı dil tercih sebebidir)
- Pratik, hızlı ve doğru karar alabilen, iletişim becerileri gelişmiş, sorun cözme yetisine sahip, stresle başa çıkabilen, sorumluluk alabilecek,
- Eğitime açık,
Çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BALMAHMUT PETROL ÜRÜNLERİ VE DİNLENME TES.TİC.LTD.ŞTİ.

1986'da Afyon'da mermer ve traverten fayans imal hattı ile kurulan şirketimiz, kendi fabrikasında işlediği traverten ve mermeri iç pazara satışla iş hayatına girip, 2006 yılından itibaren Amerika, Avustralya, İsrail, Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre, İran ve son bir senedir Çin'e ihracat yapmaktadır. Isparta Eğirdir'de bir Tundra Grey Mermer ocağı ve Karaman'da bir Traverten ocağımız bulunmaktadır. İzmir yolu 23. Km.de ve Afyon Organize Sanayi bölgesinde yer alan iki fabrikamız ile ocaklarımızdan aldığımız blokları ebatlı malzeme haline getirerek talep edilen yüzey işlemleri ile hazırlayıp ihraç ediyoruz.

Önümüzdeki yıllarda ihracat kapasitemizi daha da genişletmek, Çin, Japonya, Kore, Dubai, Hindistan gibi ülkeleri de pazar alanımız içinde görmek istiyoruz.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları