Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Muhasebe Elemanı

Kocaeli
  • 13.07.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Kocaeli ilinde kurulan BOR ÇEL Mühendislik Ltd. Şti. Tüm yerli ve yabancı kuruluşlara, endüstriyel sanayi tesisleri ve nitelikli yapıların kurulumunu gerçekleştirmek ve kurulmuş tesislerdeki bakım ve yenileme çalışmalarını yürütmek, yarattığı  yatırım ve istihdamı ile ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur. Firmamız güçlü kadrosu , yeterli ekipmanları, imalat ve montaj konusundaki teknik yeterlilik ve  yüksek kalitedeki işçiliğimiz sayesinde , iyi planlama ve zaman yönetimi uygulayarak, ekonomik olarak en kısa zamanda iş teslimi ve malzeme tedarik imkanı sunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Genel muhasebe elemanında aradığımız nitelikler; ofis programlarını kullanabilen, sysmond, logo vs. gibi genel muhasebe programlarına hakim olan, işini seven, titiz, temiz, dikkatli, tercihen sigara kullanmayan, B sınıfı ehliyetli, gerektiğinde satınalma da yapabilecek personeller aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli
Son 1 Hafta
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
25.03.2024
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
18.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BORÇEL MÜHENDİSLİK MAK. İNŞ. TES. TAAH. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.