Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

YURTDIŞI BÖLGE SATIŞ MÜDÜRÜ
Dizayn Grup
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Erzurum
Bugün
SATIŞ DESTEK PERSONELİ
Dizayn Grup
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

CNC TORNA OPERATÖRÜ

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.09.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Genel nitelikler:
Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (Torna-Tesviye, Kalıp veya CNC bölümü mezunu), Manuel Torna kullanabilen,Goodway Torna( Fanuc kontrol ünitesi) kullanabilecek,Teknik Resim okuma / anlama becerisi olan, Talaşlı İmalat konusunda bilgi sahibi, Askerlik görevini tamamlamış, Vardiyalı çalışabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, En az 2 yıl tecrübeli,Vardiyalı çalışabilecek


Aranan Nitelikler

Genel nitelikler:
Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (Torna-Tesviye, Kalıp veya CNC bölümü mezunu), Manuel Torna kullanabilen,Goodway Torna( Fanuc kontrol ünitesi) kullanabilecek,Teknik Resim okuma / anlama becerisi olan, Talaşlı İmalat konusunda bilgi sahibi, Askerlik görevini tamamlamış, Vardiyalı çalışabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, En az 2 yıl tecrübeli,Vardiyalı çalışabilecek


Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı
Eğitim Seviyesi: Lise (Mezun), Meslek yüksekokulu (Mezun)
Tecrübe: 2 - 10 yıl tecrübeli adaylar
Cinsiyet: Erkek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
ELBİ ULUSLARARASI ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
VİZYON KARAVAN DİZAYN ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
12.02.2024
BAŞVUR
AR-EKS OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
23.01.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Dizayn Grup

DİZAYN GRUP

1987 yılında ısıtma ve sıhhi tesisat sektöründe proje geliştirmek ve uygulamak amacıyla kurulan Dizayn Grup, 1992 yılında yerden ısıtma borularıyla üretim hayatına başladı (başlamıştır).

Bugün Dizayn Grup,12 mm'den 1600 mm çapa kadar yüksek basınçlı, 50 mm'den 3600 mm çapa kadar düşük basınçlı, içinden akışkanların geçtiği 23 ayrı sistemde, 4 bini aşkın boru ve ek parçaları üretmektedir. Ürün grupları;

— Isıtma Ürün Grubu

— Temiz Su Ürün Grubu

— Atık Su Ürün Grubu

— Altyapı Ürün Grubu

— Tarımsal Sulama Ürün Grubu

-Ar-ge çalışmalarına verdiği önem sonucu, dünyada alternatifi olmayan teknolojilerle üretilen Dizayn ürünleri, sahip olduğu uluslararası kalite belgeleriyle, Avrupa'dan Avustralya'ya, Amerika'dan Afrika'ya kadar uzanan bir coğrafyada, 72 ülkeye ihraç edilmektedir. Dizayn Grup'un sahip olduğu uluslar arası kalite sertifikalarından bazıları; BVQI ISO 9001 (İngiltere), SKZ (Almanya), DVGW (Almanya), Hygiene Institute (Almanya), KIWA ( Hollanda), QAS( Avustralya) ve AENOR (İspanya)'dır. Hiç kuşkusuz, bu sertifikalar Dizayn Grup'un tüketiciye olan saygısının en somut göstergesidir.

-Ayrıca Dizayn Grup, 64 adet patentiyle Türkiye'de en çok teknoloji üreten iki firmadan biri olup, Türk Patent Enstitüsü tarafından ödüllendirilmiştir.

-Gerekli test araçları ile donattığı Mobil Laboratuar ile Türkiye' nin her yerini dolaşan Dizayn Grup, yerinde testler yaparak normlara uygun olmayan kalitesiz boru kullanımını da engellemeye çalışmaktadır.

-Teknoloji araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu Dizayn Grup, 2001 yılında 1600 mm çaptaki boruyu PN 12,5 basınçta üreterek, imkansız denileni başarmış, kendi rekorunu arka arkaya üç kere kırarak bir dünya rekoruna imza atmıştır. Bu rekor, Türkiye'nin endüstriyel bir ürünle kırdığı ilk dünya rekoru olma özelliğini taşımaktadır. Bugün, Tüm dünyada, bu rekorun 1. kademesine bile ulaşılamamıştır.

-Binalarımızı yer hareketi ile oluşan çekme kuvvetlerine karşı dayanıklı kılan demirin, binaya tırmanan rutubet sebebiyle paslanması, binalarımızın yıkılmasının en önemli sebebidir. Adapazarı Depremi'nde de binaların %64'ünün yıkılmasının sebebi iç donatı paslanması olmuştur.

-Bugünkü bilinen teknolojilerle, bu konunun çözümü maalesef bulunmamaktadır.

-Dizayn Grup, uzun yıllar bu korkunç gerçeğe çözüm üretmek için teknoloji geliştirme mücadelesi vermiş ve güçlü ArGe kadrosuyla bugün itibari ile bizi %100 başarıya götüren teknolojiyi geliştirmiştir.

-Ulusal ve uluslararası yatırımlarla her geçen gün biraz daha büyüyen ve gelişen Dizayn Grup, Anadolu Üretim Noktaları Projesini hayata geçirmiş ve Anadolu'nun kalbinde fabrikalar kurmaya başlamıştır.

-Azerbaycan'da %50 Dizayn Grup %50 yerel ortaklıkla kurulan 15 milyon dolarlık Boru Fabrikası ise Dizayn Grup'un ilk yurtdışı yatırımını oluşturmaktadır.

-Üretmiş olduğu özel ürünlere ait, özel projeler geliştiren Dizayn Grup, patenti kendisine ait teknolojik çözümler ile ulusal ve uluslararası birçok dev projeyi hayata geçirmiştir. Suya susamış Sudan halkını suya kavuşturan, Nil Nehri Geçiş Projesi bunun en güzel örneklerden biridir. Proje, UNESCO tarafından da büyük hayranlıkla karşılanarak 2003 yılında Fransa'da düzenlenen Su Sempozyumu'nda Dizayn Grup, büyük ödülün sahibi olmuştur.

-Patenti Dizayn Grup'a ait Kıbrıs Barış Suyu Projesi ise yıllardır su sorunu yaşayan Kıbrıs'ı suya kavuşturacaktır. (kavuşturan projedir)

-Dünyanın en prestijli 3 projesinden biri kabul edilen Dubai Palmiye Adaları projesinde, tüm dünya rakiplerimiz elimine edilerek Dizayn Grup ürünleri tercih edilmiştir.

Dizayn Grup tarafından yapılan projelerden bazıları;

•  Büyükçekmece Deniz Deşarj Projesi

•  Hong Kong Adalararası Bağlantı Projesi

•  İzmir ENKA Bechtel Elektrik Santrali Projesi

•  Hollanda Bechtel Enka Enerji Merkezi Projesi

•  Salihli Şehir Isıtma Projesi

-Dizayn Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, 2002 yılında Filipinler'de düzenlenen Dünya Genç Girişimci İşadamı yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etmiş, Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin de katıldığı yarışmada Büyük Ödülün sahibi olmuştur.

-Dizayn Grup'un ilkini 2002 yılında başlattığı "Beyin Göçüne Karşı, Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz!" Kampanyası ise endüstriye dönüşebilecek, proje, buluş ve yeni fikirleri maddi ve teknik açıdan desteklemekte, genç beyinlerin bilgi birikimlerini Türkiye'nin aydınlık yarınları adına kullanmaları için tüm engelleri ortadan kaldırmayı hedeflemektedir. Bu proje, büyük bir sivil toplum projesidir.

Vizyonumuz;

  • Akışkanların taşınmasında farklılık oluşturacak yeni teknolojiler üreterek bir dünya markası olmak.

Misyonumuz;

  • Akışkanların en optimal yöntem ile taşınabilmesi için; doğru teknolojiyle, soruna özel proje, ürün ve sistem geliştirerek güvenilir, verimli bir şirket olabilmeyi başarmak.

Yeni Ürün Geliştirme Stratejilerimiz;

- Herkesin ürettiği ya da üretebileceği ürünlerden uzak durmak.
- Kalite ve fiyat açısından rekabet edilebilir ürünler üretmek.
- Rakiplerin şimdiye kadar düşünemediği değer oluşturan farklılıkları, düşünebilmek.
- Olabildiğince ürünlere odaklanmak.
- Üzerinde çalıştığımız her konuda bir tamlık duygusuna ulaşmayı başarmak.
- Asla ulusal ve uluslararası bir rakibin ürününü taklit etmemek.
- Geliştirilen tüm ürünlerde ayrıcalıklar oluşturmak ve oluşan ayrıcalıkları, patentlerle kanuni koruma altına almayı başarmak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları