Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İşkur Müşteri Danışmanı (Doğuş Oto Esenyurt)

İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.01.2017
  • 500 - 1000

İş Tanımı

  • Showroom'a gelen müşterilerin karşılanması ve yönlendirilmesi,
  • Satış Danışmanlarına evrak ve satış süreçlerinde destek olunması,
  • Servis müşterilerine randevuların verilmesi,
  • Günlük randevu hatırlatmalarının yapılması,
  • Gerekli raporların hazırlanması.

Aranan Nitelikler

Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin Esenyurt Bölge Direktörlüğü, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Bölümü'nde görevlendirilmek üzere, aşağıda yazılı niteliklere sahip İŞKUR projesi kapsamında "Belirli Süreli Müşteri Danışmanı" aranmaktadır.
  • İŞKUR İş Başı Eğitim Programı kapsamında haftanın 5 günü tam zamanlı olarak çalışabilecek,
  • Tercihen Üniversite mezunu,
  • Son 6 ay içerisinde sigorta girişi olmayan, İŞKUR İşbaşı Eğitim Programından yararlanmamış,
  • Otomotiv sektöründe deneyim sahibi olmayı isteyen,
  • İnsan ilişkileri güçlü, güler yüzlü ve kolay iletişim kurabilen,
  • Sorumluluk bilinci yüksek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • MS Office programlarına hakim.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LABOR BİLİŞİM
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Doğuş Otomotiv

DOĞUŞ OTOMOTİV HAKKINDA



Beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet vizyonuyla iş planları oluşturan Doğuş Otomotiv, otomotiv değer zincirinin her alanında var olmayı kurumsal stratejisinin temel dayanağı olarak nitelendirmektedir.



Türkiye'nin lider otomotiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerinden biri olan Doğuş Otomotiv



binek araç


hafif ticari araç


ağır vasıta


endüstriyel ve deniz motorları


termal kontrol sistemleri




pazarlarında 15 uluslararası markanın temsilcisidir. Doğuş Otomotiv Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, SEAT, Skoda, Scania, Krone ve Meiller markalarının 80'e yakın modelini Türkiye otomotiv pazarına sunmaktadır. Ayrıca, endüstriyel ve deniz motorları pazarında VW Marine ile Scania Engines markalarının ve termal kontrol sistemleri pazarında Thermo King markasının temsilcisidir.



Temsil ettiği markalarının satış-servis-yedek parça hizmetlerini ülke geneline yayılmış geniş hizmet ağıyla sağlayan Doğuş Otomotiv, Volkswagen Grubu’na bağlı tüm markaları çatısı altında bulunduran dünyadaki tek şirkettir.



Türkiye'nin en geniş yetkili satıcı ve servis ağlarından birine sahip olan Doğuş Otomotiv, 500’ü aşkınkontak noktasından oluşan teşkilatı ile koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklı hizmet sunmaktadır.



Büyüme yol haritasını, otomotiv değer zincirinin tüm halkalarında verimli ve kârlı bir şekilde var olmak üzerine yapılandıran Doğuş Otomotiv, ithalat ve distribütörlük iş alanlarının yanı sıra perakende, otomotiv finansmanı, yedek parça ve aksesuvar ticareti, lojistik ve müşteri hizmetleri, ikinci el araç ticareti, filo kiralama, hızlı servis, araç muayene ve sigortacılık gibi tamamlayıcı hizmet alanlarında da faaliyet göstermektedir.



Doğuş Otomotiv, değer zincirinin önemli bir halkası olarak nitelendirdiği üretimde de ilk adımlarını atmıştır. Distribütörü olduğu, dünyanın önde gelen damper üreticisi Meiller ortaklığında 2008’de açılışını yaptığı “Meiller Doğuş Damper Fabrikası”nın ardından  “Krone Doğuş Treyler Fabrikası”nın temel atma töreni gerçekleştirilmiştir



Doğuş Otomotiv, Volkswagen  AG ile işbirliğini uluslararası platforma taşıyarak 2009 yılında İsviçre’nin Lozan şehrinde “D-Auto Suisse SA” ismi ile Porsche yetkili satış ve servis merkezini hizmete açmıştır.

Ülkemizin en çok güven duyulan markaları arasında sağlam bir yere sahip olan Doğuş Otomotiv, kuruluşundan bu yana kaliteye ve müşteri memnuniyetine odaklı bir hizmet anlayışını benimsemiş, yaratıcı ve dinamik bir hizmet sürecini sürekli kılmıştır.



Türkiye'nin önde gelen otomotiv distribütörü Doğuş Otomotiv, 2009 yılında "Capital 500" ve "Fortune 500" sıralamalarında ilk 50 içinde yer almıştır. Doğuş Otomotiv aynı zamanda İMKB 100'de en büyük 25 şirket arasında bulunmaktadır.



Doğuş Otomotiv, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında öncü özellikte ve örnek teşkil eden projeler geliştirmektedir. “Trafik Hayattır” sloganıyla tek bir çatı altında topladığı sosyal sorumluluk çalışmaları Türk halkının ve özellikle de genç neslin trafik konusundaki genel sorumluluk, bilinç ve farkındalığını artırma amacını taşımaktadır.



Doğuş Otomotiv; finansal hizmetler, otomotiv, inşaat, medya, turizm, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'nun bir üyesidir. 2004 yılında halka arz edilen Doğuş Otomotiv hisseleri İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem görmektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları