Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Spor Eğitmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 25.05.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

1992 yılında Ankara'da apartman, site ve iş hanı yönetimi konusunda bir ilki gerçekleştirdik. Zamanla Profesyonel Apartman Yönetimi hizmeti için çoğunluk tarafından da kullanılmaya başlayacak olan PAY Profesyonel Apartman Yönetimi adı ile hizmet vermeye, daha doğrusu böyle bir hizmetin de olabileceğini katıldığımız fuarlar ve yaptığımız reklam çalışmaları ile anlatmaya başladık.

1992 yılından bu yana 100'e yakın apartman, site ve iş hanının yönetimini üstlendik. Bu binaların yönetiminde iş yapma biçimimizi belirleyen 3 temel unsur;

  • Şeffaflık
  • Güvenilirlik ve
  • Hukuka uygunluk oldu.


Kurduğumuz sistemde yönetimini üstlendiğimiz her bir apartmana özel aylık gelir, gider ve borçlu listelerini hazırlayarak tüm apartman sakin ve maliklerine ulaştırdık.

Apartmanlarda asla elden para toplamadık. Apartman adına açılan banka hesaplarında toplanan paraların ancak çift imza (birisi apartman sakinlerine ait olmak üzere) ile çekilebilmesi ilkesini benimsedik.

Yönetimini üstlendiğimiz binalardaki hukuki problemlerin yıllardır birlikte çalıştığımız hukuk bürosunun katkılarıyla süratle çözüme kavuşturulmasını sağladık.

 
İnternetin günlük hayatımızın bir parçası haline gelmesi ile birlikte E-Yönetici Ltd. Şti. adı ile faaliyetlerimize devam etmeye başladık.

E-Yönetici'yi benzer firmalardan ayıran önemli bir özelliğimiz yöneticilik hizmeti dışında apartmanlara yönelik başkaca bir ticari faaliyetimizin bulunmamasıdır. E-Yönetici bir temizlik şirketi olmadığı gibi, boya, badana, çatı aktarımı v.b.işler yapan bir inşaat şirketi de değildir.

Şirketimiz kurucu ortağı ve müdürü Neşe GÖRENEKLİ Hacettepe Üniversitesi İstatistik bölümünü 1984 yılında bitirmiş; takiben Profesyonel Apartman Yönetimi işi ile ilgili çalışmaya başlamadan önce sırasıyla Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kervan Ağır Nakliyat A.Ş. ve Birlik Mensucat A.Ş.'nde bilgisayar programcısı olarak çalışmıştır. "Çalışmak için yaşamak yerine, yaşamak için çalışmak..."

Bu felsefe çerçevesinde fertlerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik projeler geliştirmek şirketimizin temel amaçlarındandır.

 

Aranan Nitelikler

* Spor Akademisi mezunu, profesyonel Fitness eğitimleri almış,

* Konusundaki teknik bilgiye beceriye ve fiziksel yeteneğe sahip, egzersiz öğretme yöntemlerini ve fitness kondisyon  prensiplerini iyi derecede bilen ve grup çalışmalarında uygulayabilen,

* En az 2 yıl tecrübeli,

* Tercihen İngilizce bilen,

* Öğrenmeye ve gelişime açık,

* Takım çalışmasına önem veren,

* İletişim becerisine sahip,

* Misafir ihtiyaçlarına karşı duyarlı,

* Güler yüzlü ve prezantabl

* Sporu yaşam tarzı olarak benimsemiş, sporun profesyonelliğini, disiplinini hayatına yansıtan ve bunun doğrultusunda insanların yaşam kalitelerini artırmak için spor ruhunu yaşatabilecek, kendine güvenen BAY / BAYAN takım arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye
Dün
Mecidiyeköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
8.04.2024
BAŞVUR
ÖZEL YUNUS EMRE CERRAHİ TIP MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası
1.04.2024
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
1.11.2023
BAŞVUR
GYMFIT SPORTİF HİZMETLER SAN VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, Bursa - İnegöl, Eskişehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Kaya Hotels & Resorts
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

E-Yönetici Ltd. Şti.

-E-Yönetici Profesyonel Proje Yönetimi, 1992 yılından bu yana faaliyet gösteren entegre bir “Tesis Yönetimi” firmasıdır.

-Firmamız bugüne kadar 20.000’in üzerinde konut, alışveriş merkezi ve iş merkezi yönetimini, birçok firmanın proje ve yönetim danışmanlığını üstlenerek kaliteli hizmet anlayışı ile yoluna devam etmektedir.

-Bugün E-Yönetici; her biri, işinde profesyonel kadrosu, kendi hukuk servisi, prestijli çözüm ortakları ile Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da hizmet vermektedir.

Vizyonumuz;
  • İnsanların yaşam ve çalışma alanlarından oluşan projelerde, bireylerin hayatına değer katarak ve yönetim hizmetleri ile harcadıkları zamanı onlara daha kaliteli hizmet anlayışı ile geri sunarak, yönetim ve işletim hizmetleri alanında, Türkiye’nin en iyi “Gayrimenkul Yönetimi” firmaları arasında yer almak.
Misyonumuz;
  • E-Yönetici, Tesis Yönetimi Hizmeti sağladığı kuruluşların “Ana Faaliyetlerine” odaklanmasında ve hedeflerine ulaşmasında hizmet ortağı rolünü üstlenmektedir. Bunu organize ederken hem paydaşlarının hem de toplumun faydasına olacak hizmetler geliştirmekte, ülkemizin en önemli konularından olan işsizlik sorununa çözüm olarak çeşitli istihdam olanakları yaratmaktadır. Bu felsefe çerçevesinde fertlerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik projeler geliştirmek, şirketimizin temel amaçlarındandır.
İlkelerimiz;
  • E-Yönetici, bina ve tesis yönetimi alanında müşterilerine geniş kapsamlı, profesyonel hizmet anlayışı ve konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile iş yapma biçimini belirleyen üç temel unsuru olan “şeffaflık, güvenilirlik ve hukuka uygunluk” ilkeleriyle hizmet sağlamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları