Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SAMSUN Mağ.Müd.yardımcısı

Samsun
  • 1.08.2013
  • 50 - 100

İş Tanımı


SAMSUN PIAZZA  AVM de çalışacak,

 Esse standartlarına uygun bir şekilde, mağaza planlama ve organizasyonunu yaparak, mağazasındaki satışları yükseltmek; müşterilere beklentilerinin üzerinde hizmet vermek üzere ekibini, ürünü, mağazayı yönetmek ve geliştirmek.

Aranan Nitelikler

•Yüksek motivasyonlu çalışma ortamı yaratarak mağazadaki diğer çalışanlara organizasyon,yönetim ve satış konusunda liderlik edebilecek,
•En az lise, tercihen Üniversite mezunu ,
•Mağazacılığı bir meslek olarak benimsemiş ve kariyer yapmak isteyen,
•Tercihen iyi derecede İngilizce bilen,
•Satış performansının arttırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şekilde planlayıp uygulayacak,
•Dinamik bir ortamda, esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek mağaza yöneticileri arıyoruz.
•Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
Samsun - İlkadım
Dün
Samsun
Son 1 Ay
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, Bursa, Eskişehir, Kırklareli, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Edirne
26.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Samsun
Dün
Turkcell Superonline İletişim Ofis
Türkiye
16.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ESSE EV ÜRÜNLERİ PAZ.SAN.TİC. A.Ş

Esse, 2002 yılında ilk mağazasının açılmasından itibaren ev ürünleri ve dekorasyonu alanında yenilikçi ve öncü perakendecilerden biri haline gelmiştir. ESSE, esas uzmanlık alanı mutfak ürünleri olmakla birlikte; her evin mutfağından sofrasına, salonundan banyosuna yönelik çok çeşitli ürünleri mağazalarında müşterileriyle buluşturmaktadır.


KitchenAid, Zwilling, Asa, Cuisinart… gibi dünyanın lider markaları yalnızca Esse mağazalarında satışa sunulmaktadır.  Esse, bunların yanında küçük elektrikli ev aletleri ve tava, tencere ürünlerinde “Essenso”, sofra ürünlerinde “Désir”, ev konforunu artırmaya ve şık dekorasyona yönelik “Double S ve Esse Home” gibi kendi bünyesindeki markaları ile çok çeşitli ve kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Bu şaşırtıcı ürün çeşitliliği ve her zaman yenilikleri takip eden yapısı, ESSE’yi yenilikçi lider bir marka haline getirmektedir. 


İlk ve öncü olmak ESSE’yi sadece alışılmış ürünleri satışa sunmaya değil, aynı zamanda alışılmışın dışında yeni ve özel ürünleri de müşterilere sunmaya yöneltmektedir. Bu yeni ürünleri müşterileriyle buluşturduğu keyifli, canlı ve enerjik atmosferi ile ESSE, alanında çok daha farklı bir alışveriş deneyimini yaşatmakta ve alışılmadık özel perakende mağazacılığını Türkiye’ye getirmektedir. Bu atmosferi ile en çok ziyaret edilen mağazalar arasında yer alan ESSE, her kesimden tüketicilerin ilgi odağı haline gelmiştir.


ESSE, tüm Türkiye’ye yayılmış 45 mağazası, 12.000 m² satış alanı ile özellikle alışveriş merkezlerindeki 200 -1000 m²  arasında değişen alanlardaki mağazalarında ilk alışveriş merkezlerinin açılmasından itibaren yer almış; yine cadde mağazaları ile de hizmet vermeye devam etmiştir. Mağaza, bayii ve corner sayıları da günden güne artmaya devam eden ESSE, perakendeciliğin yanı sıra, çeşitli zincir mağazalara ve bayilere toptan ürünler de sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları