Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

1. Yalın Yönetim / Üretim anlayışı ile Ürünler ve Hammadde için Pull Sisteminin yürütülmesini sağlamak, Kanban kart trafiğini düzenlemek ve dönemsel revizyonları yaparak şirket stok hedeflerinin tutturulmasını sağlamak.
2. Gerekli her türlü hammadde ve malzemenin belirlenen şartnameler ve tanımlara uygun şekilde tedarikçi firmalardan zamanında temin edilmesini gerçekleştirmek.
3. Yerli ve Yabancı Üretim Hammadde tedarikçileri ile görüşmeleri yapmak, yazışmalarda bulunmak, satınalma faaliyetlerini yürütmek.Üretimle tedarikçiler arasındaki koordinasyonu sağlamak, ham madde fiyatlarının bilgi sisteminde güncel tutulmasını sağlamak.
4. Yurt dışından gelecek malzemelerle ilgili olarak nakliyeci seçimi, navlun pazarığı yapmak, malzeme geliş terminlerini takip etmek
5. Kalitenin arttırılması, stokların ve maliyetlerin düşürülmesine yönelik olarak tedarikçi, servis sağlayıcı ve nakliyeci firmalarla çalışmalar yapmak. Periyodik tedarikçi performans değerlendirmelerini yapmak.
6. Üretimde kalitenin elde edilebilmesi amacıyla Üretim Müdürü ile işbirliği yaparak bu konuda çözümler ve öneriler üretmek. Kalitenin kontrol edilmeyeceği ancak üretilebileceği bilinci çerçevesinde gerekli önlemleri almak
7. Her türlü girdi ve çıktının kalite kontrolü sırasında elde edilen istatistiki bilgilerini derlemek, değerlendirmek ve bunlardan yönetim için gerekli raporlar hazırlayıp bağlı bulunduğu Fabrika Müdürü'ne iletmek,
8. Tüketilen girdilerin, üretilen çıktıların, çalışma ve duruş zamanlarının, duruş nedenlerinin, prodüktivitenin (emek veriminin) ve maliyet girdilerinin istatistiklerini tutmak ve bunların değerlendirmelerini yaparak bağlı bulunduğu Fabrika Müdürü'ne düzenli olarak rapor etmek.
9. Ürün reçeteleri çalışmalarını yaparak maliyet muhasebesi çalışmalarına doğrudan katkıda bulunmak.
10. Elde edilen bilgilerden bir kayıt oluşturmak ve bu kayıtları sürekli güncel tutmak.
11. Ambarlar ve depo düzenini ve güvenliğini ve sevkiyat işlemlerinin zamanında ve düzenli olarak gerçekleştirilmesini sağlamak, bunlara ilişkin önlemleri almak. Müşterilere sevkiyat servis seviyesini belirlenen hedeflere gore gerçekleşmesini sağlamak. Stok kontrol ve raporlamasını belirlenmiş terminlere göre yapmak.
12. Aylık Lojistik raporlarını hazırlamak. Ürün ve hammadde depolarının düzen, temizlik ve güvenliğini ve sevkiyat işlemlerinin verimli, zamanında ve düzenli olarak gerçekleştirilmesini sağlamak, bunlara ilişkin önlemleri almak.
13. Fabrika içindeki hammadde akışını üretimi kesintisiz devam ettirecek en verimli şekilde sağlamak.
14. Yıllık Satınalma bütçesini hazırlamak

Aranan Nitelikler

1. 35 yaşını aşmamış
2. Üniversite Mezunu, tercihan Endüstri Mühendisi
3. (Erkek adaylar için) Askerlik sorunu olmayan
4. Konusunda 2-5 yıl arası deneyimli
5. Pull sistemi ve Kan-Ban ile üretim konusuna aşina, tercihan uygulamış olan
6. Çorlu-Çerkezköy civarında ikamet eden veya edecek
7. Bilgisayar uygulamalarında üst düzey deneyim
8. Oto ehliyeti olan
9. Ekip çalışmasına yatkın
10. İleri seviyede İngilizce bilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Tekirdağ, Kırklareli, Edirne
Bugün
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
VLM4 YAPI SİSTEMLERİ YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ
Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR