Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Enpara.Com Görüntülü İşlemleri Müşteri Danışmanı - Ankara
QNB Finansbank
Ankara
Son 1 Hafta
Enpara.Com Görüntülü İşlemleri Müşteri Danışmanı - Ankara
QNB Finansbank
Ankara
Son 1 Hafta
Perakende Krediler İzleme Görevlisi
QNB Finansbank
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ
QNB Finansbank
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Çağrı Merkezi Görüntülü İşlemler Müşteri Danışmanı
QNB Finansbank
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

STAJYER

Türkiye
  • 30.03.2015
  • 1000+

İş Tanımı

Finans 101 Staj Programı ile Bankacılığı Öğrenmek İçin En Doğru Yerdesin!

 

Finansbank şubelerinde 8 hafta boyunca müşteri ziyaretleri ile satış ve operasyon birimlerini gözlemleyerek profesyonel iş hayatını ve bankacılığı deneyimleyeceğin, kişisel gelişim eğitimleri ve mesleki eğitimlerle gelişimine katkıda bulunacağın bir staj deneyimi seni bekliyor. Bu süreçte staj danışmanından destek alabilecek ve geribildirim görüşmeleri yaparak stajını değerlendirebileceksin.  

Aranan Nitelikler

T.C Vatandaşı olmak,

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren, tercihen İktisadi ve idari Bilimler ve Mühendislik fakültelerinde 3. Veya 4. Sınıfa geçmeye hak kazanmış olmak,

Meslek Yüksek Okullarının tercihen Bankacılık Sigortacılık ve Muhasebe bölümlerinde 1. Sınıf öğrencisi olmak,

Yüksek lisans 1. Sınıf öğrencisi olmak

 

 

Kriterlere uygunluk gösteren adaylara online genel yetenek sınavı uygulanacak olup, sınavda başarılı olan adaylarımız görüşmeye davet edilecektir.

Şubelerin belirlenmesinde adayların staj yapmak istedikleri il/ilçeler göz önünde bulundurulacaktır.

Staj süresinde öğrencilere SGK, asgari ücret ve yemek ödemesi yapılacaktır.


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

QNB Finansbank Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

QNB Finansbank

-1987 yılında Hüsnü Özyeğin tarafından kurulan Finansbank 30 Eylül 2016 tarihi itibari ile konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin 5inci büyük bankasıdır. 1990 tarihinde hisseleri İMKB’de işlem görmeye başlayan Finansbank Türkiye’de halka açılan ilk özel sektör bankası oldu. Başarı öyküsü ile sektörde öne çıkan Banka, 2006 yılında hisselerinin çoğunluğunu devralarak ana sermayedarı haline gelen National Bank of Greece S.A ile yeni başarılara imza attı.

-Ezber bozan hizmet anlayışı sayesinde sektöre pek çok ilk kazandıran Banka, ilk taksitli kredi kartı olan Galaxy Card’ı 1999’da; dünyada taksit yapan ilk banka kartı olan CardFinans Nakit’i 2009’da; temel bankacılık hizmetlerini fiziksel şubeler kullanmaksızın sadece dijital kanallar üzerinden yapma imkanı sunan ve Türkiye’de bir ilk olan Enpara.com’u da 2012’de hayata geçirdi.

-Haziran 2016 tarihi itibari ile Finansbank ve iştirakleri Qatar National Bank tarafından satın alındı. QNB Finansbank, Finansal Hizmetler Grubu çatısı altındaki iştirakleri Finans Leasing, Finans Yatırım, Finans Portföy Yönetimi, Finans Faktoring, Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş, teknoloji şirketi IBTech, eFinans, Hemenal Finansman A.Ş. ile birlikte yaratıcılık, liderlik, saygı ve bağlılık ile 'BİZ' olmak değerlerini benimseyen 14,500'e yakın çalışanı ve 600’ü aşkın şubeleri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

-Üstün hizmet anlayışı, yenilikçi ve proaktif yaklaşımı ile yaptığı çalışmalar ile 2004 yılında, bankacılık sektörü için çok kısa denebilecek bir sürede aktif büyüklüğü sıralamasında özel bankalar arasında 5. sıraya yükseldi. Aynı yıl, 200 milyon dolar tutarındaki sermaye benzeri krediyi alan ilk Türk bankası olması, yurtdışı piyasalar tarafından kendisine duyulan güvenin bir göstergesi oldu.

-Genç, dinamik ve nitelikli çalışanlarıyla her geçen gün hızla büyüyen, sunduğu ürün ve hizmetlerini hedeflediği mükemmel çizgiye taşıyan, ulusal ve uluslararası alanda başarılarını kanıtlayan QNB Finansbank, çalışanlarına verdiği değer ile de fark yaratıyor.İnsan Kaynakları sayfalarında bizi biz yapan değerleri tanıyacak, istihdam süreci ve kariyer politikalarımızla ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt bulacaksınız. Hepinize başarılar dileriz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları