Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çay Servis ve Temizlik Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 5.09.2015
  • 0 - 50

İş Tanımı

Şirketimizin Ataşehirde  bulunan Merkez Ofisinde görevlendirilmek üzere;

 

Misafirleri karşılamak, ağırlamak, uğurlamak,

Misafirlere ve yöneticilere çay, kahve, su vb. ikram hizmetini yerine getirmek,

Çay, kahve vb. ikramların sürekli olarak hazır halde bulunmasını sağlamak,

Mutfağın temiz, sağlık kurallarına uygun ve hijyenik olmasını sağlamak,

Ofisi temizlemek, ara kontrollerle temizliğin sürekliliğini sağlamak,

Kişisel ve genel hijyen kurallarına uymak,

Gerektiğinde santral telefonlarına cevap vermek,

Ofisin getir-götür ve benzeri hizmetlerini yapmak.

Aranan Nitelikler

  • 25-35 yaşları arasında,
  • Lise Mezunu,
  • Anadolu yakasında ikamet eden ve Küçükbakkalköy'e ulaşım sorunu olmayan,
  • Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,
  • Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkileri kuvvetli,
  • Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş,
  • Sigara kullanmayan,
  • Sistemli ve düzenli çalışma prensibine sahip,
  • Güleryüzlü ve pozitif,
  • Hijyene önem veren,
  • Benzer bir görevde deneyimli,
  • Çalışkan ve sorumluluk sahibi,

Bayan 'Çay Servis ve Temizlik Elemanı' aramaktayız.

Not: Ücret 1.000,00 TL + Sigortadır. (yol yada yemek ücreti yoktur)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Tuzla
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
19.02.2024
BAŞVUR
YK YATIRIM HOLDİNG AŞ
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
YK YATIRIM HOLDİNG AŞ
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Dil Kursları
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Humcon Yönetim Danışmanlık

Humcon Yönetim Danışmanlık Bilişim Eğitim Yayıncılık San. ve Tic. Ltd. Şti.

1998 den bugüne uzanan şirket İnsan Kaynakları Danışmanlığı alanında ilkler arasında yer almıştır. 1998 - 2003 yılları arasında Ada Danışmanlık olarak birçok başarılı projeye imza atan şirket bugün Humcon Yönetim Danışmanlık olarak yeni hedef ve vizyonuyla; Genel Yönetim Danışmanlığı, Stratejik Yönetim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Yönetim Danışmanlığı, Kalite Yönetim Danışmanlığı, Proje Danışmanlığı, Eğitim, Seçme Yerleştirme, Değerlendirme Merkezi, Akademi Hizmetleri konularında İstanbul - Pendik'teki merkezinden tüm Türkiye'ye hizmet vermektedir.

Misyonumuz:

Kuruluşlara bilgi, birikim ve deneyimlerimiz ışığında kendilerine özgü metotlar geliştirerek çözüm ortaklığı sunmak ve onları kendi piyasalarında rekabet edilemez seviyeye ulaştırmaktır. Bunun yanında bireylere, meslek hayatlarında en iyiler arasında yer almalarını sağlayacak hizmetleri sunmaktır.

Vizyonumuz:

Türkiye’ye özgü geliştirdiğimiz metot ve yöntemler ve çözüm ortağı olduğumuz kurumlara kattığımız değerler neticesinde Ülkemizdeki piyasaya hakim kurum ve kuruluşların ilk akla gelen çözüm ortağı haline gelmektir. Bunun yanında ülkemizdeki dev şirketlerin yönetici kadrolarına Humcon’lu profesyoneller ile damga vurmaktır.

Değerlerimiz:

Önce İnsan: Değerlerimizin odak noktasını “İnsan Değeri” oluşturmaktadır. İnsana saygı, bizim için bir erdem değil olmazsa olmazdır. Biliriz ki her kim ne yapıyorsa insanla yapıyordur ve insan için yapıyordur. Bu sebeple her konuda çıkış noktamız da nihayetinde vardığımız yer de insandır, insanladır, insan içindir.

Etik Duyarlılık: Çalışma süreçlerimizin omurgasını etik değerlerimiz oluşturur. Ulusal ve uluslararası yasalara, yaşadığımız çevrenin toplum kurallarına uyarız. Bu çerçevede çözüm ortağı olduğumuz kurumların mahremiyeti mahremiyetimizdir, müşterilerimizle kurduğumuz tüm ilişkiler özeldir.

Açıklık ve Şeffaflık: Yönetim anlayışımız açık, şeffaf ve hesap verebilirdir. Müşterilerimizle ilişkilerimiz karşılıklı güven üzerine kurulur. Bu güveni yıpratacak en ufak bir belirsizliğe fırsat vermeyiz. Bu değerimiz doğrultusunda içyapımızı, iş yapış şeklimizi, kurallarımızı ve ücretlendirme politikamızı müşterilerimiz kendi aralarında paylaşabilir.

Değişim: “Değiştirmek için önce değişmek gerekir!” Değişim mecburidir, engellenemez. Önemli olan değişimi yönetebilmek, onu mükemmeli aramaya programlamak, ondan fayda elde edebilmek ve de onu gelişimle sonuçlandırabilmektir. Bu değeri çözüm ortağı olduğumuz kurumlara kazandıran bir yapı olarak değişim ve sürekli gelişim bizim için pek tabi vaz geçilmez bir değerdir.

Yüksek Nitelikli İnsan Yetiştirme: Öğrenmenin yaşam boyu süren bir faaliyet olduğu tüm ekibimizce kabul edilir. Bu çerçevede en başta kendi kadromuz olmak üzere tüm müşterilerimiz, yaşam boyu öğrenme sürecini bizimle birlikte sürdürürler.

Uygulama Odaklı Olma: Kadromuz derin bilgi ve birikimleriyle teori ve uygulamayı optimum seviyede harmanlayıp öncelikli olarak müşterilerimiz tarafından gereksinim duyulan, uygulanabilir projelerin üretilmesi ve sonrasında müşterilerimizden başlayarak tüm dünyaya yayılması için çalışmaktadır.

Başarı Tutkusu: Tutkusu olmayanın elde edeceği başarının tesadüfi olduğuna ve böyle bir başarının uzun süreli olmayacağına inanıyoruz. Başarının bizzat kendisine tutkulu ekibimiz bu tutkusunu çözüm ortağı olduğumuz kurumların tutkularıyla etkileştirerek bir katalizör etkisi doğmasına neden olur. Bunun sonucu olarak da kalıcı bir ortak başarıyı meydana getirme coşkusunu yaşarız.

Uzmanlık Alanlarımız:
Yönetim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi, Kalite Yönetim Sistemleri, Proje Danışmanlığı, Eğitim, Seçme Yerleştirme, Değerlendirme Merkezi Uygulamaları, Akademi Hizmetleri.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları