Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Servis Personeli & Barista - Gaziantep Forum AVM

Gaziantep
  • 17.07.2013
  • 100 - 200

İş Tanımı

Türkiye genelinde 100'ü aşkın satış noktamızın GAZİANTEP FORUM AVM'de yeni açılacak olan mağazasının dinamik ekibine katılarak eşsiz lezzette ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında sunumunu ve satışını gerçekleştirecek SERVİS PERSONELLERİ ve BARİSTALAR aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Minimum lise mezunu
En az 2 yıl tecrübeli
Esnek çalışma saatlerine uyumlu
Takım çalışmasına yatkın
İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü
Kişisel görünümüne özen gösteren

Tercihen askerliğini tamamlamış (erkek adaylar için)



Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Son 1 Hafta
Hampton by Hilton Gaziantep
Gaziantep - Şehit Kamil
Son 1 Ay
BAŞVUR
Hampton by Hilton Gaziantep
Gaziantep
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
27.04.2023
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KAHVE DÜNYASI

2004 yılında İstanbul’un Eminönü semtinde açtığımız ilk mağazamızla yakaladığımız büyüme ivmesini, her geçen gün daha da artırarak Türkiye’nin 34’ten fazla şehrine ulaştık. 2011 yılında Londra, Piccadilly Circus’ta açtığımız ilk yurt dışı mağazamıza gördüğümüz ilgiye karşılık olarak, ülke dışındaki girişimlerimize de hız verdik. Bugün yerli ve yabancı tüm tüketicilerimizin beğeni ve taleplerinden aldığımız güçle Türkiye, İngiltere, Romanya, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da yer alan 180’den fazla mağaza ile toplam 450’den fazla noktada müşterilerimizle buluşuyoruz.

Tüm mağazalarımızın işletmesini kendimiz üstlenerek kalitemizi garanti altına alıyoruz. Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla, sattığımız ve servis ettiğimiz tüm kahve, çikolata, dondurma ve unlu mamul çeşitlerinde kendi üretimimiz olmayan hiçbir ürünü müşterilerimize sunmuyoruz.

Kaliteli ve lezzetli ürün yelpazemiz ve kusursuz servisimizle, Türk kahvesi ve diğer özgün lezzetimizi, Türk ikram geleneği ve konukseverliğini sergileyerek dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları