Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

Muğla
  • 24.02.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Coldwell Banker ® 1906 yılında, San Francisco depreminden sonra, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından hem konut hem ticari gayrimenkul konularında danışmanlık hizmeti veren bir firma olarak kurulmuştur. Bugün ise 50 ülkede ve U.S.A.’daki her eyalette hem konut hem de ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti vermektedir. Merkez Ofisi; Parsippany, New Jersey’dedir.

Coldwell Banker ® kurulduğu 1906 yılından, 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiş ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki birikimlerini alt markalarını oluşturarak geliştirmeye devam etmiştir.

Coldwell Banker Previews International ®

Coldwell Banker Concierge ®

Coldwell Banker Mortgage ®


Bununla birlikte 1982’den bu yana ağırlıklı Kanada ve U.S.A.’da olmak üzere 3.200’ü aşkın franchise ofisine ulaşmış ve bugün 120.000’i aşkın profesyonel Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir.

500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir.

Coldwell Banker ® ; Century 21, ERA, Better Homes and Gardens ve Sotheby’s gibi diğer tanınmış gayrimenkul franchise markalarının da bağlı olduğu Realogy Grubu’na bağlıdır. Coldwell Banker ®’ın bugün Kanada ve Amerika’da yıllık işlem kazancı milyar dolardadır.

Coldwell Banker ® kendisini en mükemmel hizmet kalitesine adamış ve bu prensiple gayrimenkul sektöründeki liderliğini sürdüren bir şirkettir. 2007 yılında Türkiye ve K.K.T.C master franchise’ı olarak faaliyetlerine başlayan Coldwell Banker Türkiye, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sektörün gelişimine liderlik eden bir gayrimenkul kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

   İŞ TANIMI :

* Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı, ana şirket ve ofis politikaları çerçevesinde alıcılara ve satıcılara gayrimenkul alanında hizmet vermeye yetkilidir,

* Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı, her türlü gayrimenkul ve taşınmazın alımı, satımı, kiralanması, devir edilmesi ve pazarlanması konularında hizmet verir,

* Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı, uzmanlık alanına göre; konut, lüks gayrimenkul, ticari, sanayi ve arsa gibi alanlarda çalışabilir,

* Broker/Ofis Yöneticisi tarafından, Gayrimenkul Danışmanı'na çalışma saatleri, nöbetçilik saatleri, açık davetleri, satış toplantıları, eğitimleri, tatilleri, izinleri ve diğer faaliyetleri dahil olmak üzere, işinin gelişimi ve sürekliliği için fayda sağlayacak hizmetler sunulacaktır.

NOT: Satış ortaklığı kurulacak adaylardan 4 tanesi oteller konusunda uzman ticari gayrimenkul danışmanı olarak,  8 aday ise diğer gayrimenkul uzmanlıklarına  sahip gayrimenkul danışmanı olarak tercih edilecektir.

Aranan Nitelikler

ARANAN NİTELİKLER :

Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı olmak için ;

*Fethiye'de ikamet eden ya da edebilecek olan,

*Fethiye ve çevresini çok iyi tanıyan,

*Gayrimenkul sektöründe deneyimli,

*İnsan ilişkileri kuvvetli, özgüveni yüksek, vizyon sahibi,

*Saha faaliyetlerini belli bir program ve sisteme göre sürdürebilecek,

*Bilgisayar, ofis programları ve internet kullanabilen,

*Coldwell Banker kültürünü, giyimi ve konuşma tarzıyla yansıtabileceğine inanan,

*İş potansiyelini yükseltebilmek amacıyla araç sahibi,

*En az lise mezunu,

*Maaş değil, minimum maliyetle maksimum kazanç sağlamak isteyen,

*Gelecekle ilgili kararlarını kendisi verebilecek 25 yaş üzeri Bay veya Bayan girişimciler,

 

NOT: 25 yaş altındaki başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Dünyanın ilk ve en prestijli gayrimenkul pazarlama markası olan Coldwell Banker'ın, 108 yıllık tecrübesi ile kendi işinizi kurmanız ve yeni bir başlangıç için sizi Fethiye'deki Karia Gayrimenkul ofisimize davet ediyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Muğla - Bodrum
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Dün
Coldwell Banker   NETWORK
Türkiye
Dün
Muğla - Bodrum
Dün
Muğla - Menteşe
Dün
Muğla - Bodrum
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

COLDWELL BANKER KARİA GAYRİMENKUL