Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İnşaat Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 18.03.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Türkiye'de Farklı Bölgelerde Uzun Yıllardır İnce İş Taşeronluğu Yapmaktayız . Projelerimizde Uzun Dönem Bizlerle Birlikte Yer Alacak , İnce İşler de Tecrübeli Saha Elemanı Aramaktayız .

Aranan Nitelikler

5 - 10 Yıl Arası Tecrübe

Autocad Bilen , Sahada İmalat Kontrolü Ve Teslimi Yapabilecek , Gerektiğinde Revizyonları Uygulatabilecek Teknik Personel Aramaktayız .

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
TOPAZ İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÇEKA ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ VE SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, Burdur - Gölhisar, Sakarya - Adapazarı, Sakarya - Adapazarı
27.03.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
18.01.2024
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
EMRE RAY ENERJİ İNŞAAT SAN VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
18.01.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Kanuni İnşaat & Proje

Şirketimiz; kurucu ortaklarımızın proje ve taahhüt firmalarında elde ettiği toplamda 12 yıldan daha uzun deneyim ve bilgi birikiminin bir araya getirilmesi ile lüks konut projelerinde, endüstriyel yapılarda ve turistik işletmelerin inşaatında başarılı projelere imza atmak amacıyla kurulmuştur.
Kurulduğumuz günden bugüne seçkin projeler üreterek ve başka projelere taahhüt konularında hizmet vererek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
Şirketimiz; inşaat sektöründeki en güncel teknolojileri kullanarak kalite ve zerafet unsurlarını bir arada bulunduran yenilikçi çalışmalar yapmayı hedefler. Konusunda uzman ekibimiz; güvenliğin ve estetiğin bir arada bulunabildiği yapılar tasarlar, üretir ve gelecek nesillere aktarır.
Ürettiğimiz projeler; deprem kuşağında yer alan ülkemizin hassasiyetlerine göre planlanmış, dayanıklı, çevreye duyarlı, yenilikçi ve zarif yapılardan oluşur.
Projelerde taahhütleri üstlendiğimiz kısımlarda; sürekli gözden geçirilen ve iyileştirilen iş süreçlerimiz sayesinde en hızlı ve en kaliteli teslimi garanti ederiz. İş süreçlerimiz; ulusal ve uluslararası kalite yönetimi gereksinimlerine uygun şekilde yönetilir. Uygulama planları, şartnameler en detaylı şekilde tetkik edilerek, en güncel ve iyi uygulamalarla taahhütlerimizi gerçekleştiririz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları