Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 27.05.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş.; 2011 yılında kurulmuş, SPK ve BDDK tarafından gayrimenkul değerleme hizmeti vermeye yetkilendirilmiş bir firmadır.

Kurulduğu günden itibaren, ülke genelinde başta bankalar olmak üzere, çeşitli kurum ve kuruluşlara değerleme hizmeti vermektedir.

Aranan Nitelikler

Başvuracak adayların,

- Üniversitelerin, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Şehir Bölge Planlama, Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun,

- Tercihen, SPK / SPL tarafından verilen "Gayrimenkul Değerleme Uzmanı" lisansına sahip,

- En az 2 yıl saha veya denetim tecrübesine sahip,

olması beklenmektedir.

 

 

Benzer İlanlar

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Sakarya - Serdivan, Türkiye
Bugün
COLDWELL BANKER METAŞ GAYRİMENKUL
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş.

Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri VIII. No:35-45 Sayılı Tebliğleri ve eki Uluslararası Değerleme Standartları hüküm ve kuralları çerçevesinde bağımsızlık, tarafsızlık, gizlilik, kurumsal ve sosyal sorumluluk anlayışı ile hizmet sunmaktadır. Ortaklarının sektörde edindikleri tecrübeleri temel alarak gelişen Kare; bağlı olduğu ilkelerinden ödün vermeden, yaptığı her işle birlikte sürekli kendini geliştirmeyi, sektöründe öncü ve yenilikçi bir şirket olmayı amaç edinmiştir.

Sektörde tercihleri belirleyen en önemli kriter olan teslim sürelerinden ödün vermeden, teknik açıdan kusursuz, güvenilir ve anlaşılır raporlar hazırlayarak hizmet verdiğimiz müşterilerimizin öncelikli seçimi olmak başlıca hedefimizdir.

Değerleme süreçleri, sektörde kabul görmüş “İnvex Değerleme Bilgi Sistemi” yazılımı ile organize edilmektedir. Bu süreçte taleplerin anlık kontrolleri yöneticiler, eksperler ve müşteriler tarafından eş zamanlı olarak takip edilebilmektedir. İş akışı denetimlerinin kolaylıkla sağlanması, hedeflediğimiz teslim sürelerine bağlı müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaktadır.


" Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmeliğin (Yönetmelik) 11 inci maddesine istinaden bankalara Yönetmeliğin 4 üncü maddesi kapsamına giren “gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi” hizmeti vermek üzere 15.11.2012 tarihinde listeye alınmıştır."
 

" Kare Gayrimenkul Değerleme A.Ş, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:35 sayılı "Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler ile Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliği" çerçevesinde değerleme hizmeti vermek üzere 30.06.2011 tarihinde listeye alınmıştır."
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları