Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe Sorumlusu

Aydın
  • 30.03.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Olgahan Endüstriyel Temizlik Hizmetleri,  

Güçlü tedarik zinciri sayesinde istenilen ürünü, tam zamanında istenilen yere teslim etme ilkesiyle; Tüketicinin değişen, gelişen ve bilinçlenen tüketim beklentilerini devamlı takip ederek en kaliteli, en sağlıklı , çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen, en son teknoloji ürünü endüstriyel temizlik maddelerini en uygun fiyatlardan ve en hızlı şekilde sunan; etkin ve kaliteli satış sonrası hizmet ile destekleyerek toplam kalite ve müşteri memnuniyeti elde etmiş bölgenin lider kuruluşudur.

 Ürün yelpazemizde, kullanıcılara yönelik perakende ürünler yanında; Hastaneler, oteller, okullar, fabrikalar, gıda işletmeleri , profesyonel ve endüstriyel mutfaklar , restoranlar , askeri birlikler , üniversiteler, okullar, öğrenci yurtları, benzin istasyonları, üretim tesisleri, demir deniz ve hava yolları şirketleri , Çamaşırhaneler , süper ve hipermarketler ; gibi toplu kullanım yerlerine yönelik hizmet veren yüksek kaliteli endüstriyel temizlik ürünleri yer almaktadır.

Aranan Nitelikler

Genel Başvuru

 

Projelerimizde Görevlendirmek Üzere;

Ön Muhasebe, Sevkiyat, Depo, Satış Temsilcisi Kadrolarında değerlendirilmek üzere genel başvuru ilanıdır.

Sadece Uygun adaylar görüşmeye çağırılacaktır.

  • En az Lise, Tercihen 4 Yıllık üniversite mezunu
  • B sınıfı Ehliyet Sahibi, Tercihen SRC Belgeli, Aktif Araç kullanan
  • Esnek Çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Aydın Merkez'de ikamet eden,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış
  • Referans verebilecek 
  • 40 yaşını aşmamış Bay-Bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Olgahan Temizlik Ltd. Şti.

 Olgahan Temizlik 10 yılı aşkın süredir sektöründe köklü, saygın, sağduyulu, sosyal sorumluluklarının bilincinde bir firma olarak yerini almıştır. Tecrübeli, yetenekli ve dinamik kadrosu ile müşteri memnuniyetinde çözüm ortaklı çalışmayı hedeflemiş, hedeflediği bu yolda kararlı ve sağlam adımlarla hız kesmeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Firmamız, sektörünün zaman sınırı ve koşullarını göz önünde bulundurarak yaptığı araç ve ekipman yatırımı ile istenilen yerde ve zamanda uygun fiyat istikrarı ile kalitesinden ödün vermeden hizmetini sunma gayreti içerisindedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları