Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Doğu Anadolu Bölge Müdürü

Gaziantep
  • 19.06.2009
  • 200 - 500

İş Tanımı

İşin amacı: Sorumlu olduğu bölgede yer alan istasyonların ve bayilerin şirket strateji/ hedeflerine uygun yönetilmesi, belirlenmiş olan satış ve karlılık hedeflerinin gerçekleştirilmesi

-Sorumluluk alanı içinde bulunan akaryakıt istasyonlarını Kar-Zarar tablosu esasına göre idare etmek, satış performansının arttırılmasını sağlamak .

-Akaryakıt istasyonlarının, Petrol Ofisi'nin belirlemiş olduğu hizmet ,kalite, SEÇ(sağlık, emniyet, çevre) kuralllarına uygun olarak çalışmasını sağlamak.

-Pazarlama ve İstasyon Yatırım Departmanları ile koordineli çalışmalar yürütmek ve destek olmak

-Petrol Ofisi'nin ticari ilişkide bulunduğu bayiler ve diğer kuruluşlar ile ilişkileri yönetmek ve yönetilmesini sağlamak.

-Kendisine bağlı ekibe etkin şekilde koçluk yapmak.

Aranan Nitelikler

-Üniversite mezunu
-İyi derecede İngilizce bilen
-Benzer iş kolunda en az 5 yıl tecrübeli
-Takım çalışmasına yatkın
-Analitik
-İlişki yönetiminde başarılı
-İkna ve müzakere kabiliyeti yüksek
-İnsiyatif alabilen, harekete geçebilen

Bölge Müdürü aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
Gaziantep
14.02.2024
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
Gaziantep
14.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Petrol Ofisi A.Ş.

 

1941 yılında kurulan Petrol Ofisi’nin 1990 yılında başlayan özelleştirme çalışmaları, 2000 yılında şirket hisselerinin %51’inin İş Bankası ve Doğan Grubu’nun oluşturduğu Ortak Girişim Grubu’na devredilmesiyle son bulmuştur. Daha sonra şirketteki payını artıran Doğan Grubu, 2006 yılında şirket hisselerinin yüzde 34’ünü Avusturyalı petrol devi OMV’ye satışına karar vermiştir.
Kara, deniz ve hava yakıtları pazarında lider durumdaki Petrol Ofisi, uluslararası alanda Türkiye algısını ve marka değerini güçlendirme hedefiyle dünyanın en çok izlenen motor sporları organizasyonu Formula 1’in Türkiye ayağının isim hakkını üstlenerek, Formula1 Petrol Ofisi Turkish Grand Prix’in isim sponsoru olmuştur. Vizyonunu “enerji oyununun adını koyan” misyonunu ise “Türkiye’nin hizmetinizdeki enerji gücü”olarak belirleyen Petrol Ofisi; teknolojik, yenilikçi, çağdaş yüzü ile enerji alanında uluslararası düzeyde bir marka olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları