Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Uzun Dönem Stajyer

ABD
  • 6.03.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Placement International olarak, Marriott markalarinin bir parcasi olan dunyaca unlu the EDITION Hotel'in Miami ve New York mulkleri icin uzun donem stajyerler ariyoruz. Her departmanda (Mutfak, On Ofis, Yiyecek Icecek Servis) acik pozisyonlar mevcut. http://www.editionhotels.com/ adresinden bu otellerle alakali daha detayli bilgi edinebilirsiniz.

Otelin yetenek ise alim mudurunu (Director of Talent Management-Edition Hotels) Mayis ayinda yuzyuze mulakatlar yapabilmesi icin Istanbul'a getiriyoruz. Info@placement-info.com adresine CV'nizi yollayip, yazarak bu konuda daha fazla bilgi edinebilir, yuzyuze ya da skype mulakatlari talep edebilirsiniz.

ABD'de J1 vizesi ile çalışarak hem uluslararasi araneda esi bulunmaz bir deneyim kazanacak hem de ingilizcenizi gelistirme firsati bulacaksiniz. The Edition Miami oteline seçilen genç aşçılar, otelin bünyesinde Michelin Star Chef Jean-Georges Vongerichten ile calisma sansi yakalayabilecek. 

 

Amerika'da Çalışılacak Toplam Süre: 12 Ay

Saatlik Ücret: ( Ascilar icin ) $13.50 SAATLIK, (Diger departmanlar) $1750'den baslayan maaslar AYLIK

Haftada ortalama calisma suresi: 40 Saat

Turizm sektorunde replacement konusunda uluslararasi lider olan sirketimiz Placement International ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve Amerika'daki diger tekliflerimizi ogrenmek icin placement-international.org'u ziyaret edebilir ve bize info@placement-int.com adresinden ulasabilirsiniz.

Servis ucretlerimiz mevcuttur. 

Placement International offers internships and management training opportunities at four and five star hotels in America. We work with high-end hotel chains such as: Hilton, Four Seasons, Hyatt, Marriott, Starwood, InterContinental, Fairmont, Mandarin Oriental, Leading Hotels of the World and with many Michelin star awarded restaurants.We offer positions in cities like New York, Miami, Los Angeles, San Francisco, Boston, Washington or Chicago.Placement international assists you with obtaining the adequate visa that allows you to train or work in the United States such as: the DS-2019 form to obtain the J-1 visa, the H-1B visa, the TN Nafta visa, and other US visas.Most of our positions have a minimum stipend of $1,750 USD a month.Placement International is the number one J-1 visa processing company with representatives in the USA, Switzerland, Spain, Argentina, Mexico and Philippines.

 

Aranan Nitelikler

Başvuracak Adaylar:

  • 18-35 yaşları arasında olmali
  • En az Aşçılık Meslek Lisesi veya düz lise mezunu artı 5 yıllık Aşçılık tecrübesi veya Le Cordon Blu veya MSA Mutfak Sanatlar Akademisi City and Guilds Diplomasına sahip olmali
  • Orta seviye İngilizce konusabilmeli
  • İşveren mülakatını geçip otele kabul edildikten sonra Amerika'ya gidiş için gerekli olan DS2019 Formu, Insurance, SEVIS Belgelerinin evrak ücretleri ile uçak bilet masraflarını ödeyebilecek maddi durumu olmali

 

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Placement International

 Placement International offers internships and management training opportunities at four and five star hotels in America. We work with high-end hotel chains such as: Hilton, Four Seasons, Hyatt, Marriott, Starwood, InterContinental, Fairmont, Mandarin Oriental, Leading Hotels of the World and with many Michelin star awarded restaurants.

We offer positions in cities like New York, Miami, Los Angeles, San Francisco, Boston, Washington or Chicago.

Placement international assists you with obtaining the adequate visa that allows you to train or work in the United States such as: the DS-2019 form to obtain the J-1 visa, the H-1B visa, the TN Nafta visa, and other US visas.

Most of our positions have a minimum stipend of $1,750 USD a month.

Placement International is the number one J-1 visa processing company with representatives in the USA, Switzerland, Spain, Argentina, Mexico and Philippines.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları