Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

GECE HABER EDİTÖRÜ

İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.04.2015
  • 1000+

İş Tanımı

 

PLATİN PLAZA

 

www.platinplaza.com.tr - www.platinplaza.com

 

    Anadolu yakası’nın en hareketli lokasyonlarından biri; Kadıköy E-5 güzergahı üzerinde Optimum  AVM  ile  yan yana, Kozyatağı  Hilton Hotel ile karşılıklı konumda yer almaktadır. Yenisahra-Ataşehir’ de  bulunan, markanın teknoloji ve estetiğin sentezi konseptinin yüzü olan Platin Plaza; kurumsal yapısına uygun, verimli çalışma anlarının referans noktası alındığı bir çizgiyle markaya özel tasarlanmıştır.

    Son yapı teknoloji ve  konseptlerini  sergilediği  100’ü aşkın led tv, dış cephesinde ledwall ekranları,  dokunmatik simülatörleri ve akıllı sistem otomasyonu  simülatörlerinin  bulunduğu örnek  uygulama sunum alanları ile Platin Group A.Ş.; teknoloji ve estetiğin sentezi, yenilikçi vizyon ve misyonu ile sektörün  öncüsüdür.

 

 

PLATİN MEDYA A.Ş.

 

www.platinmedya.com.tr

 

     Platin Medya A.Ş. olarak dergi ve internet haber portalı ile yıllardır yayın hayatına devam ediyoruz. Kültürden sanata, siyasetten ekonomiye, eğlenceden magazine, spordan teknolojiye kadar bir çok alanda gündemin nabzını tutan haber siteleri ile tüm sektörlerle ilgili tarafsız, doğru ve en hızlı bilgiye ulaşabilecek en doğru adres konumundayız.
     Deneyimli yazar kadrosu ile gündemi takip eden değil, ‘‘gündemi belirleyen’’ bir medya grubuyuz. Tecrübeli ekibiyle yaptığı özel haberlerle ses getiren Platin Medya, gelişimini her geçen gün teknolojinin en son olanaklarını kullanarak arttırmaktadır.
Gündemi yakından takip eden gündemin içinde kaybolmayan gündem oluşturan
Her zaman yeniliği ve yaratıcılığı vizyon edinmiş grubumuzda değerlerimize değer katan takım arkadaşları aramaktayız.

 

www.burokrathaber.com 
www.encanlihaber.com 
www.atasehirkulis.com 
www.kadikoykulis.com 
www.216kulis.com 
www.anadolukulis.com 
www.konutprojelerimaps.com

 

Aranan Nitelikler

Grup Şirketlerimizde Görevlendirilmek Üzere;


• Mesleki bilgi, becerilerini sürekli yenilikleri ve teknolojiyi takip ederek geliştirme yetenek ve birikimine sahip,
• Firma bünyesinde bulunan Haber, Spor, Yapı, Ekonomi, Emlak, Finans vb. içerikli internet sitelerine veri girişi yapabilecek,
• İnterneti hayatının bir parçası olarak benimsemiş, aktif ve sürekli kullanan, aynı zamanda klavye kullanımı hızlı,
• Sürekli gözü web siteleri üzerinde olacak, hataları fark edecek ve bir uyarıya gerek olmadan düzeltecek,
• Anlık karar verebilme yeteneğine, alanında özgün, analitik değerlendirmeler yapabilen, iş dünyasında alanı ile ilgili boşlukları görebilecek açılımlar üretebilen, yenilikleri mesleki alanında özümseyerek takip edebilen,
• Kendini anlatma ve mesleki konu sunumunda dil yeteneklerini güzel kullanabilen,
• İstikrarlı, prensipli, karakterli çalışma ahlak ve yetkinliğine sahip,
• Mesleğini severek yapan ve uzun süreli mesleki plan, program ve istikrar donelerini iş dünyası tecrübelerinde taşıyan,
• İş dünyasında istikrarlı, düzenli, uzun süreli iş geçmişine sahip referansları olan,
• Prensipli, sistemli, planlı, metodlu, raporlu çalışma disiplinlerine sahip,
• Profesyonel çalışma kültür, tecrübesine ve ekip ruhuna sahip, takım çalışmasına uyumlu,
• Çalışmayı seven, üretmekten mutluluk duyan,
• Esnek çalışma saatlerine uyumlu,
• Erkek adaylar için tercihen askerliğini tamamlamış "GECE HABER EDİTÖRÜ” arıyoruz.

 

NOT: Adaylarımızın aktif araç kullanabilmesi ve İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyor olması tercih sebebimizdir.Diğer vasıflarına göre tercihlerde ve yaş sınırında esneme olabilir.

Benzer İlanlar

DEMİRÖREN MEDYA
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PLATİN GROUP A.Ş.

Platin Group A.Ş.

 
www.platingroup.com.tr


Akıllı evler projesiyle yapı sektörüne birçok yeniliği kazandırmış olan Platin Group A.Ş. kullandığı son teknolojiyle insanların konut algısını değiştiriyor.
A+ yapı üretim teknolojileri ile residence, konak, villa, flat ofis ve plaza üretimlerimizde kullanıcı talep ve beklentilerini, kamuoyunda bölgesel anketler yaparak çözüme kavuşturuyoruz. Ayrıca tüketicilerimizin özel mimari taleplerine de kişiye özel profesyonel çözümler üreterek huzurlu bir yaşam sürdürmelerine ortak oluyoruz.
Platin Group A.Ş. olarak teknolojiyi en üst düzey de kullanarak yapı sektörü ile teknoloji dünyasını sentezleyen özgün yapılar oluşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Dokunmatik ekran ( iphone, ipad vb.) ve her türlü pc üzerinden residence, konak, villa ve plazaların tüm TV, ses, dijital yayın, reciever, uydu alıcıları, kablolu yayın sistemleri, her oda ve bölgeye ait ayrı yapılandırılmış özel mimari proje akustik ses sistemleri, tüm motorize merkezi otomatik kepenk sistemler ile donatılmış pencere sistemleri kontrolü, tüm klima sistemleri, kombi, ısınma sistemleri, fırın-mikrodalga sistemleri kontrol birimi, son teknoloji gizli led ve spot aydınlatma sistemleri dimmerli kontrolleri, kromoterapi ışıklandırma sistemli spa üniteleri ışıklandırma ve jakuzi jet ve havalandırma motorları kontrolü, güvenlik kameraları bina içinden ve bina dışından kontrolü gibi üst düzey teknolojik gelişmeleri dünya ile aynı anda ülkemiz yapı endüstrisinde örnekler ile ilk uygulayıcı olmayı amaçlıyoruz.


Platin Medya A.Ş.


www.platinmedya.com.tr


Platin Medya A.Ş. olarak dergi ve internet haber portalı ile yıllardır yayın hayatına devam ediyoruz.
Kültürden sanata, siyasetten ekonomiye, eğlenceden magazine, spordan teknolojiye kadar bir çok alanda gündemin nabzını tutan haber siteleri ile tüm sektörlerle ilgili tarafsız, doğru ve en hızlı bilgiye ulaşabilecek en doğru adres konumundayız.
Deneyimli yazar kadrosu ile gündemi takip eden değil, ‘‘gündemi belirleyen’’ bir medya grubuyuz. Tecrübeli ekibiyle yaptığı özel haberlerle ses getiren Platin Medya, gelişimini her geçen gün teknolojinin en son olanaklarını kullanarak arttırmaktadır.
Gündemi yakından takip eden gündemin içinde kaybolmayan gündem oluşturan
Her zaman yeniliği ve yaratıcılığı vizyon edinmiş grubumuzda değerlerimize değer katan takım arkadaşları aramaktayız.

www.burokrathaber.com

www.encanlihaber.com

www.atasehirkulis.com

www.kadikoykulis.com

www.216kulis.com

www.anadolukulis.com

www.konutprojelerimaps.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları