Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 8.11.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

RE/MAX ABC, 23 yıllık sektör tecrübesini, RE/MAX ailesine katılarak daha da üst seviyelere taşımayı hedefleyen sayın Selami ARPACI tarafından 2000 senesinde kurulmuştur.

RE/MAX’in Türkiye’de faaliyete başladığı ilk yıllarda aileye katılan sayın Selami ARPACI, RE/MAX ABC ekibi ve şahsının sektörle ilgili tecrübe ve öngörüleri sayesinde kurulduğu günden bugüne kadar RE/MAX Türkiye ofisleri içerisinde işlem ve ciro sıralaması içerisinde her dönem ilk 5 içerisinde yer alan tek ofistir.

Bugün RE/MAX ABC, 3 franchise ofis ve 9 proje ofisi ile sektörün öncü firmasıdır. 2001 senesinde Ağaoğlu My City projesi ile başlayan “Proje Ofisi” ve “Tek Yetkili İkinci El Gayrimenkul Ofisi” mantığı RE/MAX ABC’nin üstlendiği görevi başarı ile sürdürmesiyle “Ağaoğlu Projeleri Tek Yetkili İkinci El Gayrimenkul Ofisi” olmasına vesile olmuştur.

RE/MAX ABC ve Ağaoğlu firmalarının başarılı iş birlikteliği sayesinde “Tek Yetkili İkinci El Gayrimenkul Ofisi” mantığı günümüzde artık sadece Ağaoğlu firmasının değil, vizyon sahibi tüm inşaat firmalarının gündemine girmiştir.

Aranan Nitelikler

Çoğu insanın hayalidir kendi işini kurmak ve o işte başarılı olmak. REMAX Abc, minimum sermaye ile maksimum kazanç sağlamanız, kendi işinizin sahibi olmanız için sizi sonuna kadar desteklemektedir.

Günümüzün ve geleceğimizin en gözde iş alanlarından biri olan gayrimenkul sektöründe siz de yerinizi almak istiyor musunuz?

. İnsanlarla rahat iletişim kurabilen,mücadeleci,dinamik,sempatik ve güler yüzlü,

. Müşteri memnuniyetini ve başarıyı hedef edinmiş,

. Empati yetisi gelişmiş,

. Karşısındakini bilgisiyle etkileyip yönlendirebilen,

. Ekip çalışmasına uyumlu ve paylaşmasını bilen,

. Yapıcı ilişkilerle geleceğe yatırım yapabilen,

. Tercihen 25 yaş ve üstü kadın erkek girişimciler arıyoruz.


Eğer siz de sabit maaş sisteminde hak ettiğiniz kazancı elde edemediğinizi düşünüyor, kendi kazancınızı, sosyal imkanlarınızı, mesai saatlerinizi, tatillerinizi kendiniz belirlemek istiyorsanız, REMAX Abc’nin gücünü ve desteğini yanına alarak, kendi işini kurabilirsiniz.

REMAX sistemi dünyada 1973, Türkiye'de 1999 senesinden beri işleyen, Win-Win modellemesidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
Coldwell Banker Söz Bir
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
24.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RE/MAX ABC

RE/MAX, 1973 yılında kurulan, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren franchise şirketidir. 101 Ülkede, yaklaşık 7000 ofis ve 120.000 çalışanı bulunmaktadır. RE/MAX, Türkiye'de 1997 yılında faaliyetlerine başlamıştır.  Günümüzde yaklaşık 300 ofisi ve 4.000 girişimcisi ile Türkiye'de sektörü lideridir.  

RE/MAX Abc, Batı Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde, Lüks Konut ve Ofis pazarının, kurulduğu günden bugüne 10 yıldır lideri konumundadır.  Her yıl ciro bazında yaklaşık 300 ofis içerisinde ilk 10'da yer alma başarısı göstermiş sektörün en büyük gayrimenkul danışmanlık firmalarının başında yer almaktadır.    

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları