Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Uzman - Specialist

Zonguldak
  • 6.07.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Sektörünün lider isimlerinden SARILAR GROUP, Gebze’deki ana merkezi ve İzmir ile Mersin’deki şubeleri ile Türkiye’nin dört bir yanına ve tüm Dünya’ya hizmet vermektedir. 

Şirket bünyesinde, toplam sayıları 250’yi aşkın, teleskopik, kafes ve katlanır boomlu mobil vinçler ile teleskopik ve kafes boomlu paletli vinç ile ağır yük montajı konusunda müşterilerine hizmet vermektedir. Bünyesinde barındırdığı 1440 ton taşıma kapasitesine sahip hidrolik platformlar, teleskopik dorseler, low-bed’ler, jumbo dorseler ve sal kasa dorseler ile bir yandan proje taşımacılığı ve ağır nakliye konusunda da hizmet vermekte ve teknolojik gelişimlere paralel olarak, nakliye parkını her geçen gün daha da genişletmekte olup ağır yük kaldırma ve vinç kiralama hizmetlerinde olduğu gibi, proje taşımacılığı ve nakliye konusunda da lider olmak için çalışmalarını hızlı bir biçimde sürdürmektedir.

SARILAR olarak gerçekleştireceğimiz çalışmalarda gerekli olan teknik detaylandırma, projelendirme, teknik ön hazırlıklar ve bilgisayar destekli tasarımlar "Proje ve Dizayn" grubu tarafından yapılmakta olup ilgili bölüm aynı zamanda teknik ve ticari tekliflerin takibi ve proje yönetim süreçlerinin takibiyle uygulamasını gerçekleştirmektedir. için gerekli olan tüm teknik çalışma ve tekliflerin hazırlanması ve işin başından sonuna kadar geçen zaman dilimi içinde işverenin tüm ihtiyaç duyabileceği teknik detayların hazırlanması ve işin teslimini yapmaktadır.

Rüzgar enerjisi santralleri, termik santraller, doğal gaz rafinerileri, petrol rafinerileri, demir çelik işletmeleri, petro - kimya tesisleri, çimento fabrikaları ve limanlar faaliyet gösterdiğimiz alanlardan sadece bir kaçı olup çeşitli sanayi kuruluşları, fabrikalar ve santrallerde her türlü çelik konstrüksiyon, teknolojik borulama, makine imalat ve montaj işleri ile mühendislik ve projelendirme hizmetleri verilmektedir.

Yurtiçinde gerçekleştirdiği projeler kadar, yurtdışında gerçekleştirmiş olduğu projelerle de dikkat çeken SARILAR, 29 yıllık tecrübesini, sektörünün en saygın dergisi olan International Cranes Dergisi’nin filo genişliği, hizmet kalitesi gibi kriterlerin göz önünde bulundurularak yapılan sıralama sonucunda Türkiye sektöründe 1., Dünya’da ise 12. firma seçilmiş ve hız kazandırdığı yatırımlarıyla bu listede liderliğe oynayan, ülkemizin uluslar arası arenada tanıtıma katkıda bulunan, saygın bir firma haline gelmiştir.

 

Saygılarımızla.

Aranan Nitelikler

Genel Nitelikler: 

Zonguldak Çatalağzı şantiyemizde görevlendirilmek üzere:


* Zonguldak, Çatalağzı civarında ikamet eden ya da ikamet edebilecek olan,

* Üniversitelerin Lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun,

* Üst seviye Çince ve İngilizce bilgisi olan,

* B sınıfı ehliyeti olan, aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat sıkıntısı olmayan,

* Office Programlarına hakim,

* İnsan ilişkilerinde başarılı,

* Takım çalışmasına uygun çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
BENZER TÜM İLANLAR