Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Tanıtım Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 6.03.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Şark Gülü Kırtasiye Tic. ve San. AŞ, 1953 yılında İstanbul’da kurulmuştur. 62 yıldır kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren Şark Gülü Kırtasiye; 1985 yılından beri, Monami Co. Ltd. Korea, 1988 yılından beri, NichibanCo. Ltd. Japan firmasının Türkiye mümessilliğini yapmaktadır.
Monami Co. Ltd. firmasına ait, Türkiye’de okullarda tercih edilen Monami markalı pastel boyaları, toz bırakmayan silgileri, mum boyaları, sulu boyaları, kuru boyaları, keçeli boyaları, parmak boyası, guaj boyası, akrilik boya, yağlı boya, oyun hamuru ve stick yapıştırıcıları, Primomarkalımum boyaları, sulu boyaları, guaj boya, akrilik boya, parmak boyası ve LuckyPrincemarkalı keçeli boya kalemleri ve kuru boyaları oluşturduğu geniş satış ağı ile Türkiye’deki tüketicilerine başarıyla ulaştırmaktadır.
 

62 yıllık bu başarı öyküsünün altında elbette Şark Gülü Kırtasiye’ nin, sattığı ürüne kendi duyduğu güven duygusu yatmaktadır. Bu sebepledir ki; ŞG logosu taşıyan tüm ürünler, bir ömür boyu Şark Gülü Kırtasiye KALİTE GARANTİSİ altındadır.

 

 

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA PERAKENDE KIRTASİYECİLERİN FİRMAMIZA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE ZİYARETİ, ÜRÜN TANITIMI VE SİPARİŞ ALIMI...

 

 

 

NOT: SAHA ÇALIŞMASIDIR. ŞİRKETE SADECE TANIŞMA VE EĞİTİM İÇİN BİR DEFAYA MAHSUS GELİNECEKTİR.

 

Aranan Nitelikler


  • Üniversitelerin tercihen İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri öğrencileri,
  • Okuldan staj belgesi olan,
  • Pazarlama ve Satış alanlarında kariyer hedefi olan,
  • Yoğun iş ortamında planlı ve özenli çalışabilecek,
  • Proaktif,
  • Araştırmacı ve kendini sürekli geliştirebilen,
  • Dış görünüşüne özen gösteren,
  • İletişim becerileri güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ŞARKGÜLÜ KIRTASİYE TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

Şark Gülü Kırtasiye Tic. ve San. AŞ, 1953 yılında İstanbul’da kurulmuştur. 62 yıldır kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren Şark Gülü Kırtasiye; 1985 yılından beri, MonamiCo. Ltd. Korea, 1988 yılından beri, NichibanCo. Ltd. Japan firmasının Türkiye mümessilliğini yapmaktadır.
MonamiCo. Ltd. firmasına ait, Türkiye’de okullarda tercih edilen Monami markalı pastel boyaları, toz bırakmayan silgileri, mum boyaları, sulu boyaları, kuru boyaları, keçeli boyaları, parmak boyası, guaj boyası, akrilik boya, yağlı boya, oyun hamuru ve stick yapıştırıcıları, Primomarkalımum boyaları, sulu boyaları, guaj boya, akrilik boya, parmak boyası ve LuckyPrincemarkalı keçeli boya kalemleri ve kuru boyaları oluşturduğu geniş satış ağı ile Türkiye’deki tüketicilerine başarıyla ulaştırmaktadır.
NichibanCo. Ltd. firması tarafından üretilen Panfix markalı, sıcak ve soğuk hava depolarında kullanıma imkân sağlayan selofan bant ve koli bandının satışını da aynı satış ağı üzerinden gerçekleştirmektedir. Panfix selofan bantlar, ürün kalitesi ve ambalajı bakımından piyasanın yıllardır en çok tercih ettiği marka olma özelliği ile pazarda lider konumda yer almaktadır.
LuckyPrince adı ile kendi markasını yaratan Şark Gülü Kırtasiye; pastel boyadan guaj boyaya, parmak boyasından keçeli kaleme kadar pek çok ürün çeşidi ile kırtasiyelerde aranan ürün ve marka grupları arasına girmiştir.
MonamiCo. Ltd. tarafından Kore ve Tayland’da üretimi yapılan 2007 yılında satışa sunulan Magnum yazı gereçleri müşteriler tarafından kısa sürede çok beğenilmiştir. Her yıl ürün çeşidini daha da zenginleştiren Magnum ürün serisi sadece yazı gereçleri ile sınırlı kalmayıp, Türkiye’ye getirdiği 1 tüpte 120 adet mekanik kalem ucu ile de bir ilke imza atmıştır. Roller, jel, F5 Yeni Nesil mürekkepli tükenmez kalem, simli kalem, keçe uçlu ve imza kalemi gibi çeşitleri ile sektörde adından sıkça bahsettirmektedir.
Şark Gülü Kırtasiye; Monami,Primo,Magnum, Panfix, LuckyPrince, Focuspoint, Buffalo,Reinermarka ürünleri bünyesinde bulundurmaktadır.
Şark Gülü Kırtasiye 2010 yılında ürün çeşitlerine Barbie – Dora – Sünger Bob – Hot Wheels – AngelsFriends ve Batman lisanslı ürünleri de eklemiştir.
Şark Gülü Kırtasiye, ürününe duyduğu güven ve gülümseten hizmet anlayışı ile 62 yıldır ürünlerini Türkiye’nin 8500 farklı kırtasiye noktasına satış-pazarlama, lojistik destek, müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmet departmanları ile ulaştırmanın gururunu taşımaktadır. Sadece satış esnasında değil; satış sonrası hizmette de kalitesinden ödün vermeyen Şark Gülü Kırtasiye, sektörde her zaman en iyi kalmayı kendisine hedef belirlemiştir.

62 yıllık bu başarı öyküsünün altında elbette Şark Gülü Kırtasiye’ nin, sattığı ürüne kendi duyduğu güven duygusu yatmaktadır. Bu sebepledir ki; ŞG logosu taşıyan tüm ürünler, bir ömür boyu Şark Gülü Kırtasiye KALİTE GARANTİSİ altındadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları