Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fason Takip Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.11.2012
  • 200 - 500

İş Tanımı

50yılı aşkın konfeksiyon üretim tecrübesi olan, firma organizasyonumuzu yeniliyor ve yüksek kalitemizi yeni pazarlarla tanıştırmaya yönelik adımlar atıyoruz.

50 yıldan bu yana en kaliteli üretim malzemeleri kullanarak, dönemin moda trendlerini son derece yakından takip eden bir anlayış ile ortaya çıkardığımız ürünler, bizi giyim endüstrisinde ki en prestijli markalardan biri haline getirdi.
Öncü AR-GE çalışmalarımız sayesinde, giyim ürünlerinin işlenebilirliği konusunda önemli bir yol kat ettik ancak 50 yılın tecrübesi ile her geçen gün bir ilke imza atmak, yeni ve özel olanı ortaya koymak konusunda ilk gün ki heyecanımızı kaybetmiyoruz.

Dünyaca bilinen ve prestijli birçok markanın, giyim ürünlerinin üretimini yapmaktayız. Türk giyim endüstrisini dünyada en iyi şekilde temsil etme arzusu ile sadece kaliteli üretim kararımızı uyguluyoruz.

Markamız, koşulsuz müşteri memnuniyetini, en önemli hedefimiz olarak belirlenmiş olmanın yanı sıra yüksek kalite ürünleri kabul ettirme becerisine sahip, fark yaratan ürün uzmanlığı ile küresel satış ekibimiz sayesinde uluslar arası müşteriler bazında bir dünya markası konumuna ulaştık.
Bu deneyim ve güç ile 50. yaşımızda doğduğumuz topraklar ile bir dünya markası olarak buluşmaktan büyük gurur duyuyoruz. Fransa, İsveç, Norveç, Danimarka, Rusya, Ukrayna ve Amerika başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine ürünlerimizi ihraç ediyoruz.

Firmamıza fason takip sorumlusu aramaktayız

Aranan Nitelikler

Lise Mezunu

Kesim, dikim, kalıp bilgisine sahip

Konfeksiyon sektorunde, fason takip elemanı pozisyonunda en az 5 yıl tecrübeli,

Yazılım destekli Üretim planlama tecrübesi olan,

Tercihen NEBİM İmalat Yazılım Programı bilen,

Yaratıcı çözümler bulabilen ve sonuç odaklı,

Takım çalısmasına inanan,

25-45 Yaş Arası,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASEL MADENİ EŞYA SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR