Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektronik Teknisyeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.08.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

  • Elektronik hertürlü board tamir, refurbished
  • Network Swicht tamiri 

Şirket Tanımı :

 

Supportive Elektronik Servis Datacom ve Network sektörüne yedek parça ve destek sağlayip ayni zamanda test ve tamir hizmeti vermektedir. Bu hizmeti son kullanıcılara da doğrudan sağlamaktadir. Supportive Elektronik Servis dünya üreticilerinin bircoguna onarim ve bakim hizmeti vermektedir.

Yenileme ve Tamir Supportive Elektronik Servis tarafindan sağlanan satis sonrasi hizmetlerin önemli bir parcasidir. Supportive Elektronik Servis en verimli sekilde en kücük arizadan 4. seviye tamirata kadar yüksek kalite test ve tamir imkani sunar. Ürünlerin işlevsel olarak calismasi test edildikten sonra ayni zamanda tam kozmetik yenileme hizmetleri de sunuyoruz. STB ve Modem testleri tam otomatik
test cihazlari ile yapilmaktadir.

http://supportive-servis.com

Aranan Nitelikler

  • Elektronik Kart tamiri konusunda deneyimli
  • Elektronik devre şemalar üzerinde bilgi sahibi 
  • Ölçüm aletlerine hakim
  • İş disiplini , ekip ruhuna sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Mercure İstanbul Bakırköy Hotel
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
LUHMANN BİLİŞİM SİST.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DTL ELektronik
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İNTERTEC GÜVENLIK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ .A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
C4 İNTERAKTİF BİLİŞİM VE REKLAM TEKNOLOJİLERİ DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
12.02.2024
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Supportive Servis Elektronik

SUPPORTİVE ELEKTRONİK SERVİS

-Sektörün önde gelen kurumsal firmaların elektronik ürünlerinin geri dönüşümlerini sağlayarak ulusal geri dönüşüme katkı sağlamayı hedefleyen bir amaçla kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda, gerekli işgücü ve teknoloji yatırımlarını oluşturarak, hızlı ve kaliteli geri dönüşüm hizmeti sağlamaktadır. Şirketimiz, Uluslararası bir şirket olan Almanya merkezli ortağımız Supportive recycle GMBH tarafından desteklenmektedir.

-Bu önemli iş ortağımız teknolojik altyapı ve hizmetler konusunda şirketimize sistematik şekilde Arge desteği sağlamaktadır. Türkiye yapılanmasında STB refurbishment ve tamirat, Modem refurbishment ve Network Ekipmanları tamiratı ve yenilemesi yapılmaktadır. Tüm testlerde müşterilerin ürünlerine yönelik özel yazılımlar ile desteklenen otomatik test cihazları kullanılmaktadır.

-Supportive’nin global bir marka olmasının temelinde müşteri memnuniyeti ve teknolojiye yaptığı yatırım yatmaktadır. Bu sebeplerden dolayı müşteri beklentilerine göre nitelikli üretim yönetim metodolojileri kullanır. Supportive elektronik servis’te bu global yapının elektronik yenileme uzmanlık yüzü olarak bir parçasıdır. Yenilenecek elektronik ürünün, üretime kabulunden müşteriye sevk’ine kadar baştan sona tüm prosesleri ISO ve TSE standartları çerçevesinde Supportive için özel tasarlanmış üretim yönetim sistemi uygulaması üzerinden akar. Bu yapı ile anlık olarak üretim izlenir ve müşteriye raporlanır. Amaç müşteriyi üretimden ayrı bir unsur değil, onun bir parçası olarak kabul etmektir.

-Ürün sisteme girmeden önce, anlık kapasite arttırımı gibi birçok faktör senaryolaştırılarak üretim modeli içinde tasarlanır. Müşteri tarafından ürün teslim edildiğinde, modele göre programlanabilen ÜretimYönetim Yazılımı vasıtasıyla kabul yapılır ve üretime geçiş sağlanır. Üretim proseslerinin uygulanacağı platformlardaki kozmetik ve fonksiyonel işlemler en ideal sistemlerden oluşmaktadır. Bununla birlikte, üretimimizde kullanılan yapay zeka gibi birçok teknoloji konusunda en son gelişmeler, ilk elden öğrenilerek projeyi aksatmadan güncellenir. Kalite kontrol sisteminin etkin bir şekilde oluşturulması aşamasında Müşteri tarafından bir metod seçimi yapılmadığı taktirde, supportive elektronik Kalite kontrol politikası temelini üretilen miktar içinde bir küme seçimi değil her bir ürün tek tek kontrol edilmesi fikri oluşturmaktadır. Bu prosedürler içerikte titizlikle düşünülür ve planlanır. Ürünler Müşteri bilgisi dahilinde istenilen noktaya belirlenen zaman aralığında takip sistem ile sevkedilir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları