Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mekanik Bakım Mühendisi

Kırklareli
  • 22.01.2012
  • 20 - 50

İş Tanımı

Trakya Döküm'ün Lüleburgaz'daki fabrikasında Bakım Müdürlüğü bünyesinde çalışacak Mekanik Bakım Mühendisi aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Makina Mühendisliği Bölümünden mezun olmak,
Benzer sektör ve görevde deneyimli olmak,
Literatür takip edecek seviyede İngilizce biliyor olmak,
Lüleburgaz, Çorlu veya Tekirdağ'da ikamet etmek veya edebilecek olmak,
Askerlik ile ilişkisi olmamak,

* Eğitim Derecesi: Lisans
* Deneyim Süresi : 2 yıldan fazla

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TRAKYA DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

 

TRAKYA DÖKÜM

Lüleburgaz Büyükkarıştıran Köyü Mevkii’nde bulunan Trakya Döküm A.Ş. Türkiye’nin en büyük pik, temper, sfero döküm parça ve temper döküm boru bağlantı parçaları (fittings) üreten tesislerinden biridir.

 

Bir Soyak Holding kuruluşu olarak 1982 yılında üretime başlayan Trakya Döküm 250 dönüm açık, 30 dönüm kapalı alan üzerinde kurulu tesislerinde 80’ı uzman mühendis olmak üzere 650 kişiye istihdam sağlamaktadır. Trakya Döküm 2007 yılında, 50 bin ton üretim-satış ve 90 milyon dolar ciro hedeflemektedir.

Trakya Döküm kuruluşundan itibaren hedeflerini daima yüksek tutmakta ve bu doğrultuda ihtisas alanları ile ürün çeşitliliğini devamlı geliştirirek ürünleri Dünya pazarlarına sunmaktadır.

Trakya Döküm’ün   hedeflerinden biride , bu gün için yıllık 50 bin ton olan üretim kapasitesini 2010 yılına kadar  80 bin tona çıkarmaktır.  2006 yılı içinde tamamlanan yatırımı ile 50 bin ton üretim kapasitesine ulaşan Trakya Döküm yatırımlarına devam etmektedir.

Trakya Döküm’ün diğer bir hedefi de ham döküm parça üretmek yerine katma değeri yüksek parçalar üretme amacı ile , ürünlerinin yüzde 40’ını müşterilerine işlenmiş döküm parça  olarak teslim etmektir.

Halen işlenmiş ürünlerinin toplam üretim içindeki payı e yüzde 25 olarak belirlenmiş olup, 1999 yılından bu yana otomotiv ve beyaz eşya sektörleri için üretmekte olan parçaların bir bölümü işlenmiş olarak müşterilere gönderilmektedir.

 

Diğer taraftan ihracat konusundaki hedeflerimiz de yüksek tutulmakta olup 1992 yılında ciddi anlamda başlanılan ihracat çalışmaları sonucunda bugün başta Batı Avrupa ve Amerika olmak üzere 18 farklı ülkeye düzenli olarak ürünlerimiz ihraç edilmektedir.
2007 yılında gerçekleştirilmesi planlanan 50 bin tonluk üretimin yüzde 40’ı yurt dışı pazarlara ihraç etmeyi planlanmaktadır.

Özellikle, boru ekleme parçaları ve sfero dökme demirden mamul katma değeri yüksek işlenmiş parçaların ihracatını  sürekli artırmak için yoğun çalışılmaktadır.

 

 

Trakya Döküm Ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uyumda ve gerekli kalite belgelerinin alımında sektörün öncü firmasıdır.
Kalite yönetim sistemi çalışmalarına ISO – 9000 kalite sistem belgesi çerçevesinde 1990’lı yılların başında başlayan ve 1992 yılında Türk Standartları Enstitüsü’nden kendi sektöründe ISO-9002 kalite sistem belgesini alan ilk firmadır.  

2003 yılının Mart ayında ISO – TS 16949 – 2002  kalite sistem  belgesi , 2004 de BVQI firmasından ISO 14001-1996 çevre yönetim sistemi belgesi alınmış, ayrıca QS 9000 kalite sistem belgesinin yanı sıra İş Güvenliği ve Çalışan Sağlığı Sistem Belgesi OHSAS 18001 : 1999 belgelerine de sahiptir.

Müşterilerin işlenmiş parça taleplerini karşılamak üzere kurulmuş olan işleme atelyesi, müşteri beklentilerini karşılayacak kalite ve standartlara uygun, yüksek teknolejiye sahip çok çeşitli CNC işleme tezgahlarının yanı sıra gerekli ölçme cihaz ve ekipmanları ile donatılmıştır.

Trakya Döküm’ün sektörün önde gelen kuruluşu olarak örnek teşkil edecek yatırım ve faliyetlerine devam edecektir.

http://www.trakyadokum.com.tr

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları