Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağaza Müdür Yardımcısı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 28.08.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Uluslararası ve yurtiçi yük yolcu taşımacılığı yapan şirketlerimizin acenteliği

Gemi personeli temini iş giriş ve çıkış takibatları

Gemiadamı kurs organizasyonları

Denizcilik söktörü reklam ve tanıtımları

Acentelik -Eğitim -Danışmanlık

İşleri ile faliyet gösteren şirketimizin genel müdürlüğüne gelen telefonları yönlendirecek arayan yeni adaylarımıza sektör hakkında genel bilgi aktarımı telefon ve yüz yüze adaylarımızla görüşücek kurs başlangıç ve bitiş sınav ve benzeri organizasyonları asiste edebilecek bağlantılı çalıştığımız Kurs,Armatör ,Acente şirketleriyle görüşülüp istek ve talepleri doğrultusunda gerekli personel yönlendirmelerini yapabilecek gerektiğinde yapılan iş ve arganizasyonlar la alakalı yazılı raporla personel müd. sunum yapabilcek 21 - 40 yaş arası en az lise mezunu przentable bayan personel alınacaktır .

Aranan Nitelikler

İnsan ilişkileri kuvvetli ,sorumluluk sahibi, en az lise mezunu, diksiyonu düzgün ,yoğun iş trafiğine uyum sağlayabilen,przentable, söktörde ve şirketimizde kariyer yapmayı hedefleyen bayan çalışma arkadaşı aramaktayız .

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SEEWORLD TÜRKİYE
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Dün
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
JENGAL YAZILIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Hafta
YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
7.04.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VİZYON DENİZ

VİZYON DENİZ;  SEKTÖRE KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRMESİ VE BÜNYESİNDE YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU BU ELEMANLARA EN  UYGUN İŞ İMKANINI SUNARAK SEKTÖRDEKİ KALİTESİNİ VE ÖNCÜLÜĞÜNÜ BİRÇOK KEZ İSPATLAMIŞTIR. VİZYON DENİZ ; TECRÜBESİYLE VE  SEKTÖRDE BİNLERCE KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAMASIYLA SEKTÖRE LİDERLİK ETME HUSUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATMIŞ,  VİZYON OLARAK ULUSLARARASI DENİZCİLİKTE TÜRK DENİZCİLİĞİNİN LAYIK OLDUĞU KONUMA GELMESİNİ HEDEFLEYEN VİZYON DENİZ, KALİTEYİ KENDİNE MİSYON EDİNEREK BU SEKTÖRE ÇOK UZUN YILLAR HİZMET ETMEK VE BU SEKTÖRE KATILMAK İSTEYEN; KALİTEDEN , DÜRÜSTLÜKTEN VE ÇALIŞMA AZMİNDEN ÖDÜN VERMEYEN SİZ '' GEMİADAMI '' ADAYLARINA EN UYGUN İMKANLARI SUNARAK ; YOLUNA TECRÜBE ÜZERİNE TECRÜBE KATARAK DEVAM EDECEKTİR. DENİZCİLİK SÖKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ; ESASEN GEMİLERE VE DENİZCİLİK HİZMET ALANINDA İSTİHDAM EDİLEN VE EDİLECEK OLAN PERSONELİN YETİŞTİRİLMESİ, BELGELENDİRİLMESİ VE İSTİHDAM EDİLMESİ ALANINDA HİZMET VERMEKTEDİR..

www.vizyondeniz.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları