Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

ABD, Türkiye
  • 10.03.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Florida Amelia Island da bulunan 5 Yıldızlı Omni Amelia Island Oteli (http://www.omnihotels.com/hotels/amelia-island-plantation) için 01 Mayıs 2015 de J1 Vizesi ile 12 Aylık sözleşme ile Mutfak Departmanında işbaşı yapmak üzere 20 Commis Chef veya Demi Chef ( Genç Aşçılar ) adayları arıyoruz.

Başvuran adaylardan CV si uygun olanlar ile Omni Amelia Island Otelinin Executive Chefi arasında Skype programı ile web kamerası ile görüntülü görüşme mülakatı organize edilecektir.Sson başvuru tarihi ise 20 Mart 2015 dir.

Kabul edilen adaylar Mutfak Departmanında 10 USD lık saatlik ücret ile haftada 40 saat çalışarak aylık ortalama 1600 USD kazanacaktır.

Konaklama için ise aylık kişi başı 500 USD civarı konaklama ücreti ödeyecek şekilde otele yakın konaklama organize edilecektir.

Aranan Nitelikler

1-) 21-34 yas arasında olmak

 2-)Mutfak Sanatları ve Gastronomi Alanında 2 veya 4 Yıllık Üniversite Mezunu artı ve 5 Yıldızlı otelde en az 1 yıllık Mutfak iş veya staj tecrübesi olan

 3-) En az Aşçılık Meslek Lisesi Mezunu olup, Türkiye’de 5 Yıldızlı otellerde veya Fine Dining Restaurantlarda Mutfak tecrübesi olan

 4-)En az Temel veya Orta Derecede İngilizce konuşabilen

 5-) İşveren mülakatını geçip Otele kabul edildikten sonra Amerika'ya gidiş için gerekli olan DS2019 Formu, Insurance, SEVIS Belgelerinin evrak ücretleri ile uçak bilet masraflarını ödeyebilecek maddi durumu olan. İş yerleştirmesi sonunda ödenmesi gereken Program Ücreti 4400 USD dışında, yaklaşık 1200 USD tek gidiş uçak bileti, 160 USD Vize Başvuru Ücreti masrafları, işe kabul eden aday tarafından ödenmektedir. Program ücreti masraflarını Amerika'daki işveren karşılamamaktadır.

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR