Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

JW MARIOTT AUSTIN AMERIKA KARIYER FUARI

Türkiye, ABD
  • 12.01.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Austin Texas’da yer alan 5 Yıldızlı JW Marriott Austin Oteli http://www.marriott.com/hotels/travel/ausjw-jw-marriott-austin/ için 10 Ağustos 2016 tarihinde j1 vizesi ile 12 aylık sözleşmesi ile işbaşı yapmak üzere 10 Genç Aşçı ( Commis Chef veya Demi Chef , Hot Line Cook ) arıyoruz.

JW Marriott Austin Texas Otel yetkilisi ile adaylar arasında Skype web cam mülakat organize edilecektir. Skype web cam mülakat tarihi adaylara bildirilecektir.

Yüzyüze mülakatta kabul edilen Aşçılar 10 Ağustos 2016 da Amerika’da JW Marriott Austin’de J1 vizesi ile 10 USD lık saatlik ücret ile işe başlayacaklardır. Programa kabul edilen adaylar haftada minimum 32 ortalama 40 saat çalışarak aylık ortalama 1600 USD kazanacaklardır. Konaklama için ise otele yakın eşyalı daire kiralanıp aynı otelde çalışan kişiler ev paylaşımı yapacaklar ve aylık ortalama 500-600 USD kira ödeyeceklerdir.

Aranan Nitelikler

Başvuracak adaylarda aranılan nitelikler

1-) Aşçılık Meslek Yüksekokulu veya Gastronomi alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak

2-) Aşçılık alanında üniversite mezunu ise en az 1 yıllık, eğer lise mezunu ise en az 5 yıllık aşçılık iş deneyimine sahip olmak

3-) En az orta seviye İngilizce konuşabilmek

4-) 21-35 yaşları arasında olmak

5-) Amerika'ya gidiş için gerekli program ücreti, uçak bileti ve vize başvuru ücreti masraflarını ödeyebilecek maddi duruma sahip olmak

JW Marriott Austin Mülakatlarında başarılı olup programa kabul edilen adaylar vize başvurusu öncesinde J1 vizesi ile Amerikada çalışmak için gerekli DS2019 ve Insurance belgelerinin getirtilmesi aşamasında ödemesi gereken program ücreti, JW Marriott Austin Kariyer Fuarına ÖZEL İNDİRİMLİ olarak 3950 USD dır. Program ücreti dışında yaklaşık 1200 USD uçak bileti, 160 USD ABD Başkonsolosluğu Vize Başvuru Ücreti ve ortalama 2000 USD ilk giderken yanınızda bulunması gereken cep harçlığı masraflarınız olacaktır.

Mülakata katılım ücretsizdir. Mülakata katılıp, JW Marriott Austin Otel’e kabul edilirseniz Program ücretini ödemeleri gereklidir.

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR