Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YURTDIŞINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE HOTELCİLER ARANIYOR.

ABD
  • 27.08.2012
  • 200 - 500

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika'dan HILTON NEW ORLEANS RIVERSIDE Oteli Insan Kaynaklari Mudurununu Yuzyuze mulakat ile oteline Onburo, Servis ve Mutfak Personeli secmek uzere Skype Programı üzerinden online web kamerası ile görüntülü görüşme şeklinde İş Fuarı organize ediyoruz.

Hilton New Orleans Riverside Oteli, 5 Yildizli ve 1622 Odali buyuk kaliteli bir Uluslarasi zincir oteldir,Otel hakkinda detayli bilgi icin otelin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
http://www3.hilton.com/en/hotels/louisiana/hilton-new-orleans-riverside-MSYNHHH/about/index.html

Hilton New Orleans Riverside Is Fuarimiza katilim icin lutfen Yenibir Is'teki ilanimiza basvurunuz. Basvurusu uygun gorulen adaylar aranip, kendilerine mulakat icin randevu verilecektir.

Hilton New Orleans Riverside Otelinin personel alacagi gorevler ve verilecek saatlik ucretler
Food Server ( Garson ) - $2.13/hr. plus tips
Bus Person ( Komi ) - $2.13/hr. plus tips
Restaurant Host ( Restaurant Hostesi ) - $9.50/hr.
Guest Service Agent/Front Office ( Resepsiyonist ) - $11.50/hr.
Culinary line cook ( Sicak Mutfak Asci Demi Chef ) - $12.00/hr.

Bu gorevlere kabul edilen personel Kasim 2012 de 12 Aylik Sozlesme ve J1 vizesi ile Hilton New Orleans Otelinde Isbasi yapacaktir. Yukarida belirtilen saatlik ucretler ile haftada 40 saat calisacaklardir. Kabul edilen personele Isveren tarafindan otele yakin ev tutularak konaklama organize edilecektir. Paylasimli olarak kalinacak eve calisanlar haftalik kisibasi ortalama 75 ile 100 USD arasinda odeyecektir. Yani calisan personel aylik ortalama 1800 ile 2200 USD arasinda kazanacak ve aylik ortalama kisibasi 400 USD konaklama gideri olacaktir. Housing: The host employer will arrange the housing for J1 students. Average rent is between $75 - $100 per person per week.

Aranan Nitelikler

1-) 21-34 Yas arasında en az lise mezunu artı 5 yıllık otelcilik sektörü tecrübesi olan,
2-) Tercihen Turizm Meslek Lisesi ve/veya Turizm ve Otel İsletmeciliği Meslek Yüksek Okulu On lisans veya lisans mezunu artı en az 1 yıllık is veya staj tecrübesi olan
3-) Amerika’li İnsan Kaynakları Müdürü ile İngilizce konuşarak yuzyuze mülakat yapabilecek seviyede İngilizce konusabilen
4-) Mülakatta basarili olup kariyer programına kabul edildikten sonra Amerika’ya gidiş masraflarını ödeyebilecek personeller alınacaktır.Amerika'ya J1 vizesi ile gidis icin gerekli masraflar soyledir. 3600 USD Program ucreti + yaklasik 1200 USD Tek gidis ucak bileti + 180 USD SEVIS FEE + 160 USD ABD Konsoloslugu Vize Basvuru ucreti ve 1000 USD ABD ye giderken yaninizda bulunmasi gereken cep harcligi giderleri olmak uzere ortalama 6000 USD ABD ye gidis masrafi olacaktir fakat giderken yaptigi masrafi aday ilk 3 ayda geri kazanip uzerine birikim yapabilecek, Ingilizcesini gelistirip gelecekteki kariyeri icin cok iyi bir yatirim yapmis olacaktir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
25.03.2024
BAŞVUR
DOUBLETREE BY HILTON KUŞADASI
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR