Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektronik Mühendisleri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 6.09.2017
  • 500 - 1000

İş Tanımı

1945 yılında kurulmuş, elektronik dalında üretim yapan, Türkiye genelinde bayii ağına sahip, ithalat ihracat hacmi bulunan firmamızın Ar-Ge bölümünde görevlendirilmek üzere donanımlı, yeniliklere açık Elektronik Mühendisleri aranmaktadır. İŞ TANIMI: Tasarım ve Geliştirme ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacak olan malzemelerin specklerini belirlemek ve bunların tedariki için Satın alma Bölümü ile işbirliği içinde çalışmak; gerekirse bu amaçla yurtiçi ve yurtdışı firmalarla iletişim kurmak.Çeşitli Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) veya Bilgisayar Destekli Üretim (CAM) yazılımları kullanarak, tasarlanacak olan cihazlara ait elektronik şema ve baskılı devre çizimleri yapmak.CAD veya CAM yazılımları kullanarak, mekanik konstrüksiyonların tasarlanmasında görev almak; ihtiyaç duyulan teknik çizim ve diğer dokümantasyonu oluşturmak.Tasarımlarda kullanılabilecek mikroişlemci ve mikro denetleyiciler için, tasarıma özgü gerçek zaman tabanlı programlar yazmak.Tasarımlarda ihtiyaç duyulabilecek test ve muayene talimatlarını hazırlamak; bu testlerin duruma göre kuruluş içinde veya dışında gerçekleştirilmelerini sağlamak. Bu konuda Satın alma Sorumlusu ile işbirliği içinde çalışmak.Tasarım ve Geliştirme veya üretim aşamasındaki elektronik sistem ve devrelere ait sorunların tespit edilmesinde ve bu sorunların giderilmesinde rol almak.AR-GE Bölümünde kullanılacak olan teknolojiyi yükseltecek bilgisayar yazılım programları, cihaz, ölçü aleti vb. ekipmanların tedarik araştırmalarını yapmak. Kendisine teslim edilen cihaz, malzeme ve her türlü değerden sorumlu olmak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun, Tercihen İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunu ,AR-GE konusunda ve CAD/CAM gibi yazılımlarda en az 5 yıl deneyim sahibi, İyi derecede bilgisayar ve MS Office programlarını kullanabilen, İş takibi konusunda dikkatli ve sonuç odaklı, Düzenli, titiz ve planlı çalışmayı ilke edinmiş, Takım çalışmasına yatkın, Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden, Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mir Ar Ge A.Ş ( Mir Araştırma ve Geliştirme A.Ş)
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
PARKINN BY RADISSON HOTEL İSTANBUL ATATÜRK AİRPORT
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Aydın, Bilecik, Sakarya, Manisa, Tekirdağ - Çorlu, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Çanakkale, Eskişehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
HASSA YANGIN SÖNDÜRME CİH. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ZER ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

1945 yılında teknoloji takibinde başlayan Zer, geride bıraktığı yarım yüzyılı aşkın süre içinde, elektronik alanında kendi teknolojisini geliştiren ve dünya standartlarında üretim yapan bir çizgiye ulaşmıştır.

ZER, Türkiye'nin ilkleri arasında yerini alan "amplifikatör" üretimi ile başladığı çalışmalarına, dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile elektronik ve aydınlatma devam etmektedir.

ZER araştırma ve geliştirmeye verdiği önemi üretim hassasiyeti ile sürdüren, ekip ruhuna sahip nitelikli insan kayanğı sayesinde yurtiçi ve yurtdışında sektörün saygın isimleri arasındaki yerini almıştır.

Üretim ve hizmetini birlikte sunduğu elektronik alanında, profesyoneller için profesyonel üretimler yapan ZER Grup, sınırlarını aşan çizgi üstü marka olmanın sorumluluğunu daima taşımaktadır.

Bizler tüm çalışanlarımızı aynı disiplin ve kalite kültürü ile seçmekteyiz. Yaş ortalamasının 35 olduğu firmamızda tüm çalışanlar yurtdışı ve yurtiçi eğitimlerle desteklenmektedir. Firmamızda çalışan profilinin % 10'unu mühendisler, % 30'unu idari personel, % 60'ını teknisyenler oluşmaktadır. Eğitim profili ise % 40 lisans, % 10 yüksek lisans, % 45 meslek yüksek okulları ve % 5 diğer eğitim düzeylerinden oluşmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları