Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Biyokimya Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 22.11.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

  • Mesleğinde deneyimli,
  • Branşıyla ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden,

  • Hasta ve hasta yakını memnuniyetine önem veren,
  • Etkin iletişim ve yönetim becerilerine sahip,

  • Tam zamanlı, aktif çalışabilecek,

Aranan Nitelikler

hastane bünyesinde çalışmak üzere Biyokimya Uzmanı aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FSM Tıp Merkezi Madenler
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
KAVRAM EĞİTİM VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
HT GROUP EĞİTİM HİZ SAN TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
Sümer Analitik ve Medikal Teknolojiler San. ve Tic.A.ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ACADEMİC HOSPITAL

Academic Hospital güçlü, profesyonel, değişmeyen ve fark yaratan akademik kadrosu ile sağlık sektöründeki yükselişini sürdürmektedir.

-Dünya standartlarında sağlık hizmeti veren Academic Hospital ailesi olarak; her alanda profesyonel ve bilimsel kadromuz, çağdaş donanım ve modern alt yapımız ile hastalarımıza teknolojinin ulaştığı en ileri düzeyde tıbbi teşhis ve tedavi olanaklarını sunma gayretindeyiz.

-Academic Hospital, 1997 yılından bu yana faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. Çalışanlarımızın tüm güçleriyle sahiplendiği hastanemiz, yapacağımız birçok yeni yatırımla daha uzun yıllar hastalarımıza kaliteli, özenli ve en önemlisi etik değerlerden taviz vermeden sağlık hizmetini üretmeye devam edecektir.

-Kadromuzda bir birinden değerli, birçok ana ve yan dallarda 60’ın üzerinde öğretim üyesi yer almaktadır. Geniş öğretim üyesi kadrosu dışında; çeşitli branşlarda, başarılarını kanıtlamış ve uzun yıllar kurumumuzda hizmet veren 29 uzman hekim görev yapmaktadır. Hastanemizde, hekim kadrosu dışında, birçoğu on yılı aşkın olmak üzere, 300 personel çalışmaktadır. En önemli özelliğimiz, her daim, ekip olarak, az değişen ve süreklilik gösteren bir kadro yapısını sağlamak ve korumaktır.

  • Academic Hospital – Harvard Tıp Fakültesi İşbirliği

-Türkiye’nin öncü akademik özel hastanesi olma sorumluluğu ile dünyada sağlık alanındaki gelişmeleri eş zamanlı ülkemiz insanlarına sunma vizyonunu taşıyan hastanemiz, Şubat 2012 tarihinde Harvard Tıp Fakültesi ile işbirliği anlaşması imzalamıştır. Bu anlaşma ile hastalarımız, uzman hekimlerimiz aracılığıyla, tanı ve tedavi süreçlerinde ABD’deki Harvard Tıp Fakültesi’ne bağlı büyük hastaneler sistemi işleticisi olan Partners Health Care’den profesyonel destek alabilmektedir. Hastalarımız, istek veya gerek halinde, Harvard Tıp Fakültesi’ne bağlı hastanelerde, tüm koordinasyon ve organizasyon süreçleri hasta adına Academic Hospital tarafından gerçekleştirilerek tedavilerini olabilmektedirler. Bu program çerçevesinde Academic Hospital’ın hastaları, Harvard’ın önde gelen eğitim hastanelerinde, dünya standardında tedavi planlaması ve bakım imkanına ulaşabilmektedirler. Şu ana kadar; özellikle medikal onkoloji, ürolojik onkoloji, patoloji, hematoloji ve göğüs hastalıkları olmak üzere bir çok hastamızın tanı ve tedavi aşamaları Harvard Tıp Fakültesi işbirliği ile takip edilip sonuçlandırılmıştır.

  • Partners Health Care Hakkında

Harvard Tıp Fakültesi’nin en büyük eğitim hastanesi olan Massachusetts General Hospital ve Brighamand Women’s Hospital tarafından kurulan Partners Health Care; ABD’de bulunan en başarılı akademik sağlık bakım sistemine sahiptir ve bunu işletmektedir. Ayrıca Dana Farber Cancer Institute, Spaulding Rehabilitation Hospital, McLean Hospital da sistem içinde hizmet veren kuruluşlardır. Hasta bakımı, medikal eğitim ve biyomedikal araştırma alanında dünya lideri olarak tanınan Partners ve üye hastaneleri mükemmellikleriyle tanınmaktadır. Kurulduğu günden itibaren yenilikçi geleneğini sürdüren kurumda, Nobel ödülü almış 18 bilim insanı eğitim almış ve/veya hizmet vermiştir. New York Times tarafından “akademik tıpta model evlilik” olarak tanımlanan Partners Health Care, sağlık hizmetinde yüksek standartları yakalamış ve bunu korumayı ilke edinmiş olup uluslar arası düzeyde bu kaliteden tüm insanların yararlanması hedefiyle ortaklıklar kurmaktadır.

  • Kalitede Entegre Yönetim Sistemi

-Dinamik bir yönetim anlayışıyla, sürekli eğitimi destekleyen, çağdaş, bilimsel, güncel, etik ve yasalara uygun sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen hastanemiz, 2008 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almıştır. 2009 yılında OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 10002:2004 Müşteri Şikayetleri Yönetimi Sistemi belgelerini de alarak Entegre Yönetim Sistemine geçiş sağlamıştır.

-EQAS (Bio-rad) ve UK NEQAS kalite programları gözetiminde Mikrobiyoloji, Biyokimya, İmmünoloji, Seroloji ve Genetik test istekleri Merkez Laboratuvarımız; Dijital Mamografi, Dijital Röntgen, Kemik Yoğunluğu Ölçümü (Q-CT ile), Ultrasonografi/Renkli Doppler USG ve girişimsel radyolojik işlemleriyle Radyoloji Ünitemiz 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.

-Son teknoloji ürünü tıbbi cihazlarla donatılan toplam 5 ameliyathanemiz, dahili ve cerrahi yoğun bakım ünitelerimiz, yenidoğan uzmanı kontrolünde yenidoğan yoğun bakım ünitemiz, modern dinlenme mekanları, konforlu hasta odaları ve 87 yatağı ile Özel Academic Hospital, sağlıkta güvenilen ve bilinen bir marka olmayı hedeflemiş; bunu başarmış ve her zaman hastalarının yanında olmaktadır.

Misyonumuz;

  • Hasta ve hasta yakını memnuniyetini ilke edinmiş, geniş akademik kadromuz ile kaliteli hizmet sunan çağdaş bir sağlık kuruluşuyuz.
  • Bu özelliklerimize uygun olarak halkımıza, tanı ve tedavinin her aşamasında uluslararası standartlarda hizmet sunmayı görev biliriz.
  • Kurumumuzun her mensubu, bu görev bilincinin ve etik değerlere saygısının gereği olarak, mesleki birikimini doğru tanı ve tedaviyi en kısa sürede sağlamak için kullanır.
  • Bilimsel birikimimizi, ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşmak suretiyle tıp biliminin gelişmesine katkı sağlayarak, Vakıf aracılığıyla tıp eğitimine ve araştırmalara destek veririz.
  • Sosyal sorumluluk bilinciyle insanımızı tıptaki gelişmelerden haberdar eder, toplum sağlığını tehdit eden etkenler hakkında halkı bilgilendirir ve bu yolla sağlıklı bir toplum oluşmasına katkıda bulunuruz.

Vizyonumuz;

  • Hasta  beklenti   ve  ihtiyaçlarını   sınırsız  sorumluluk   bilinciyle  karşılayan, yeniliklere  açık, Türkiye’nin  öncü  akademik  özel  hastanesi  olma  sorumluluğu  ile Dünyada sağlık alanındaki gelişmeleri eş zamanlı olarak ülkemiz insanlarına sunmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları