Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Web Yazılım Uzmanı

  • 7.04.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

Firmamızın istekleri doğrultusunda; hali hazırda kullanılmaya devam eden projelerimiz üzerinde oluşan taleplere yönelik gerekli geliştirmeleri yapabilecek, yapısal ve teknik düzeyde iyileştirmeler yapabilecek,Yeni projeler geliştirecek Web Yazılım Uzmanı pozisyonunda görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler


  •   CRM, Web arayüz uygulamaları konusunda uygulama geliştirmiş,
  • ASP.Net, .Net Core, Bootstrap, JS, CSS, HTML vb. web teknolojilerine hakim,
  • Tercihen Logo Muhasebe programı hakkında bilgi sahibi,
  • B2B, CRM vb. yazılım geliştirebilen,
  • En az  3 (Üç)  yıllık çalışma tecrübeli (referans sunabilecek),
  • İyi derecede MSSQL/ T-SQL bilgisine sahip,
  • .NET platformunda uygulama geliştirmiş,
  • C#,  MSSQL, MYSQL dilleri ve Asp.NET, MVC platformlarını kullanmış,
  • Web Api, WCF,  XML konularına hakim,
  • Analitik ve Algoritmik düşünce yeteneğine sahip ,
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen,
  • Sorumluluk sahibi, İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Erkek adaylar için Askerliğini tamamlamış

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Bursa - Osmangazi
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CW ENERJİ MÜH. TİC. VE SAN. A.Ş.

-CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır. Yıllık 1 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üretim firmasıdır. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.

-CW Enerji, güneş enerji santrallerinin (GES) yatırım ve teknik danışmanlığı, projelendirme, sistem tasarımı, lisanslı ve lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme, ayrıca lisanssız üretim yönetmeliğine uygun olarak projeler planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım, onarım konularında da hizmet veriyor. Endüstriyel kurulumların yanı sıra evsel çatı kurulumlarında da çözümler sunuyor. Şebeke bağlantılı (On-Grid) sistemlerin yanı sıra şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

-CW Enerji, yıllık 1 GW güneş paneli üretim kapasitesi ile kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetini sürdürüyor.

''TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 413. ŞİRKETİYİZ!''

-CW Enerji, Türkiye’de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası tarafından yapılan, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” İSO 500 2017 sıralamasında, 2017 yılında gerçekleştirmiş olduğu net satışı ile listenin 413’üncü sırasında yer almıştır. İSO500 sıralamasına güneş enerjisi sektöründen adını yazdırmayı başaran tek firma olan CW Enerji,Üreten güçlü Türkiye” hedefiyle ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam etmektedir.

MİSYONUMUZ & VİZYONUMUZ;
  • CW Enerji, yaşadığımız gezegenin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ederek, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırıp, insanoğlunun geleceğini yeni teknolojiler ile destekleyip, dünya ekonomisine katkı sağlamayı ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmayı amaç edinmektedir. CW Enerji, dürüst, güvenilir, ilkeli ve fikir sahibi bir kuruluş olarak varlığını uzun süreler devam ettirebilmeyi görev edinmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları