Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI
EGEMED HASTANELERİ
Aydın - Didim, Aydın - Kuşadası
Bugün
ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANI
EGEMED HASTANELERİ
Aydın, Aydın - Kuşadası
Bugün
UZMAN DOKTOR GENEL BAŞVURU
EGEMED HASTANELERİ
Aydın, Aydın - Kuşadası...
Bugün
SATIŞ DANIŞMANI
EGEMED HASTANELERİ
Aydın, Aydın - Didim...
Bugün
RADYOLOJİ UZMANI
EGEMED HASTANELERİ
Aydın - Didim
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Laboratuvar Teknikeri

Aydın
  • 20.02.2020
  • 200 - 500
EGEMED HASTANELERİ  Laboratuvar Teknikeri İş İlanı

İş Tanımı

Sektörün ve Bölgenin Yükselen Değeri  Özel Egemed Hastanesinde  görev almak üzere ' LABORATUVAR TEKNİKERİ ' aramaktayız.

Aranan Nitelikler

ilgili bölümlerlerden mezun
• En az 3 yıl deneyimli,
• Hasta memnuniyetine önem veren,
• Branşı ile ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden,
• İletişim yeteneği yüksek,
• Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,
• Takım çalışmasına yatkın,

• Söke de ikamet eden, veya edebilecek 
Laboratuvar Teknikeri aramaktayız.

Özet Bilgiler

EGEMED HASTANELERİ Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Dün
PRIVE HOTEL DİDİM
Aydın - Didim, Aydın
Son 1 Ay
BAŞVUR
Aydın - Söke
Son 1 Ay
BAŞVUR
DİDİM SINAV LİSESİ
Aydın - Didim
Son 1 Ay
BAŞVUR
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
DİDİM SINAV LİSESİ
Aydın - Didim
17.11.2023
BAŞVUR
Aydın - Söke
13.10.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EGEMED HASTANELERİ

Egemed Hastaneleri
Deneyimli ve alanında uzman kadrosu, hasta memnuniyeti odaklı ve sağlık sektöründe fark yaratan hizmet anlayışı ile uluslararası Söke Hastanesi markasıyla 2012 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Yaptığımız doğru yatırımlar ve büyüme hamlesi ile hastanemiz markasını 2015 yılında EGEMED HASTANELERİ olarak değiştirmiştir.

Bölgede hastanecilik hizmetlerini üst sınıfa taşıyan uzman doktorları, "Koşulsuz Hasta Memnuniyeti" hizmet prensibine sahip sağlık personeli, kişiye özel sağlık hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi üniteleri ve konforlu hasta odaları ile sektörde farkındalığı artırmaya devam etmektedir.

Egemed Hastaneleri sunduğu sağlık hizmetleri ile değil bebek dostu hastane olarak anne adayları için düzenlediği doğum öncesi ve sonrası eğitim hizmetleri, koruyucu ve önleyici sağlık taramaları ile sadece bireysel sağlığa değil, toplum sağlığına da önem vermektedir.

Tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygı duyarak, ileri teknolojik cihazlarla donatılmış tesisler ile uluslararası kalite standartlarındaki hastanecilik anlayışımızın kurumsal yapımıza kattığı güç ile sadece bugün değil gelecekte de dört dörtlük ve kalıcı hizmet vermeyi amaç edinen Egemed Hastaneleri; Söke, Didim ve Kuşadası başta olmak üzere tüm Aydın hatta Ege Bölgesinde sağlığın nabzını tutmaya devam etmektedir.

Egemed Sağlık Grubu kişiye özel sağlık hizmet anlayışımız ile;

Egemed Söke Hastanesi
12.000 m2 kapalı alanı, açık ve kapalı otoparkları, 12 suit ve 87 tek yataklı hasta odası, 3 ameliyat salonu, 2 doğum salonu, 3. basamak erişkin yoğun bakımı, 2.seviye yeni doğan yoğun bakım ünitesi, teşhis ve tedaviyi güçlendiren modern görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı ile hizmet vermektedir.

Egemed Kuşadası Hastanesi
5.300 m2 kapalı alanı,2 açık otoparkı,  2 suit, 24 tek yataklı hasta odası, 2 ameliyat salonu, 12 yataklı erişkin yoğun bakımı Cerrahi, Dâhili, Koroner, Yeni Doğan Yoğun Bakım ünitesi, teşhis ve tedaviyi güçlendiren modern görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı ile hizmet vermektedir.

Egemed Didim Tıp Merkezi
2700 m2 kapalı alanı, 2 suit ve 13 tek yataklı hasta odası, 16 poliklinik odası, 2 ameliyat salonu, gelişmiş fizik tedavi ünitesi, teşhis ve tedaviyi güçlendiren görüntüleme üniteleri ve laboratuvarı ile hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları