Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Stajyeri

  • 8.08.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Fuar, Kongre ve Tanıtım alanlarında faaliyet gösteren, Türkiyenin ilk temizlik fuarını düzenleyen firmamızın satış departmanına destek verecek, telefon aramaları, sözleşme hazırlanıp gönderilmesi, müşteri takibi, sözleşme kargolama vb aktivitelerde görev alacak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin en az 3. sınıfında bulunan veya yeni mezun.
Haftada en az 3 gün merkez ofisimizde çalışacak
Telefon aramaları ile müşteri irtibatları kuracak, satış görüşmeleri gerçekleştirecek
Fiyat teklifi, sözleşme, kargolama vb bütün satış sürecine destek olacak
Bağlı bulundugu yöneticinin tplantı planlamasını gerçekleştirecek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MANA TR AKADEMİK DANIŞMANLIK
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
NUN OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
29.02.2024
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
30.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EXPO MASTER A.Ş.

Türkiye’nin üreten ve değer yaratan ülke olma yolundaki dönüşümünü, fuarcılık ile hızlandırmak vizyonu ile kurulan EXPO MASTER A.Ş. Türkiye’de fuar kültürünü oluşturmak ve yaygınlaştırmak misyonu ile çalışıyor.Fuarcılığın, her iş alanı için kaçınılmaz bir gelişim anahtarı olduğuna inanan tecrübeli iş insanları ve liderler ile birlikte, Türk fuarcılığına yeni bir soluk getirmek ve ileriye taşımak için çıktığımız bu yolda, çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Her geçen gün hızla büyüyen EXPO MASTER, Dünya standartlarındaki hizmet kalitesiyle ve sürdürülebilir başarı hedefiyle küresel bir oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor. Kuruluşundan bugüne faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde başarılı çalışmalara imza atan EXPO MASTER,   geliştirdiği yenilikçi fuar projelerini iş süreçlerine yansıtarak iş dünyasına fark katmaya devam ediyor. Toplumsal konulardaki sorumluluğunu, iş sorumluluğunun önemli bir parçası olarak gören EXPO MASTER , bu alanda da hayata değer katacak çalışmalar yapmayı sürdürüyor.

Sürdürülebilir kurumsal büyüme sağlamayı ve Türk fuarcılığının yanı sıra, Türk şirketlerinin de ilgili pazarlarda önemli konumlar elde etmeleri için faaliyet gösteren EXPO MASTER, bu yolda ilerlerken araştırma ve geliştirme çalışmalarına da ağırlık veriyor.

EXPO MASTER olarak, içinde yaşadığımız topluma ve çevremize olan sorumluğumuzun gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirmeye, aynı zamanda, gerçekleştirdiğimiz projelerle, Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları