Aydogan Dental Sağlık Medikal Ltd Şti

Aydogan Dental Sağlık Medikal Ltd Şti

Aydogan Dental Sağlık Medikal Hakkında

Biz Kimiz?

Aydoğan Dental, gücünü bilimden ve teknolojiden almaktadır. Şirketimiz, diş hekimliği birikiminin ve ticari tecrübenin bir araya gelmesi ile kurulmuştur. Kurucusunun diş hekimi olmasının sağladığı avantajla, şirketin tüm hedef ve stratejileri tamamen bilimsel temele ve geçmiş klinik tecrübelere dayanmaktadır. Şirketimizin kuruluş amacı; edindiği tüm bilgi ve birikimini toplum sağlığı yararına kullanmaktır.

En Büyük Destekçimiz: Diş Hekimlerimiz

Aydoğan Dental; Türk Diş Hekimleri Birliği, Diş Hekimi Odaları, diş hekimliği fakülteleri ve özel diş klinikleri ile sıkı iş birliği yaparak çeşitli farkındalık projeleri yürütmektedir. Şirketimiz, sunduğu klinik ve tedavi destek ürünlerinin hastalarda doğru uygulanması ve fayda oranının artırılması için, oluşturduğu saha ekibi ile diş kliniklerine düzenli ziyaretler vermektedir. Aydoğan Dental; Türkiye’de 10 bölgede, 20.000’den fazla diş hekimi ile ortaklaşa çalışmaktadır. Bu ortak çalışmada amaç, toplumumuzda ağız bakımı ve sağlığını gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmaktır. Hedefimize ilerlerken ihtiyaçlarımızı karşılamak ve karşılaştığımız engelleri ortadan kaldırmak için oluşturduğumuz klinik hizmetler destek ekibimiz, hekimlerimizin talep ve şikâyetlerini yöneterek, faaliyetlerimizin ve hekimlerimizle kurduğumuz ilişkinin devamlılığını sağlamaktadır.

Ana Satış Kanalımız: Eczanelerimiz

‘Birinci basamak sağlık danışmanı’ olarak nitelendirdiğimiz eczaneler, şirketimizin ana satış kanalı olarak belirlenmiştir. Aydoğan Dental, Türkiye’de doğrudan dağıtım, satış ve satış sonrası hizmet verdiği 2.000’in üzerinde eczane satış ağına sahiptir. Ayrıca, ecza depoları ve lokal depolarla Türkiye’nin her yerinde, tüm eczanelere ürün tedariki sağlamaktadır. Şirketimiz, yürüttüğü tüm proje ve faaliyetlerde insan sağlığını korumayı hedeflemekte ve bu hedefe uygun iş ortaklarıyla çalışmaktadır.

Uluslararası İş Ortağımız: Curaprox

Şirketimiz; kurulduğu günden itibaren, attığı tüm adımlarda daima en iyiyi hedeflemektedir. Hedefine ilerlerken, uluslararası iş ortaklarını da alanında en iyilerden yana tercih etmiştir. Aydoğan Dental; İsviçre menşeili, ağız bakımı ve sağlığı alanında dünya lideri marka Curaprox’un Türkiye’de tek yetkili distribütörü olmuştur. Şirketimiz, bilimsel nitelikli klinik ve tedavi destek ağız bakım ürünlerini Türkiye’de pazar lideri yaparak, toplumumuzun ağız bakım alışkanlıklarına yeni bir yön kazandırmıştır.

Hedefimiz: Ağız Bakımı ve Sağlığında Toplumsal Farkındalığı Artırmak

Aydoğan Dental, uluslararası distribütör ve ulusal dağıtıcı firma olmasının yanı sıra, ağız bakımı ve sağlığı konusunda toplumsal bir sorumluluk üstlenmektedir. Bu toplumsal faaliyetlerde, diş hekimleri ve eczacılarla oluşturduğu ortak projeler yürütmektedir. Nitelikli ürün sunmaya, fayda sağlamaya ve sonuç odaklı çalışmaya önem gösteren şirketimiz; toplumsal sorumluluk edinme anlayışı ile ulusal ve uluslararası projeler geliştirmeye devam etmektedir.

Akademik Faaliyetlerimiz

Ağız bakımı ve sağlığı konusunda ulusal ve uluslararası alanlarda dünyanın en prestijli ve geniş akademisi olan ITOP Akademi, Aydoğan Dental’in en önemli iş ortaklarındandır. Şirketimiz, bilgi ve tecrübe paylaşımının sınırsız olduğuna inanmaktadır. Aydoğan Dental ile ITOP Akademi, Türkiye’de üniversitelerin yürüttüğü akademik çalışmalara destek vermektedir. Şirketimiz, bu desteğin beraberinde, Türkiye’de diş hekimliği dernekleri ve birliklerinin düzenlediği kongrelere ve organizasyonlara katılım sağlayarak ortak projeler yürütmektedir. Aydoğan Dental yürüttüğü projelerin yanı sıra, ITOP Akademi ile beraber ulusal ve uluslararası alanlarda eğitimler vermeye, workshop uygulamaları yapmaya devam etmektedir.
Aydogan Dental Sağlık Medikal Ltd Şti Genel MüdürlüğüAnkarailinde bulunmaktadır.

Aydogan Dental Sağlık Medikal Ltd Şti adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Umut Mah Seyran Caddesi No 84 A Çankaya Ankara

Web Sitesi:http://www.aydogandental.com
Daha Fazla

Sağlık-Tıp Sektörü Çalışan Profili

Sağlık-Tıp sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Sağlık
    465387
  • Satış
    106758
  • Üretim / Kalite
    45410
  • Pazarlama
    33891
  • İdari İşler / Ofis
    33432
Sağlık-Tıp sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    100471
  • Tıp
    39251
  • Biyoloji
    31286
  • Hemşirelik
    30260
  • İktisat
    23003
Sağlık-Tıp sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    266382
  • Ön Lisans Mezunu
    218552
  • Lise Mezunu
    187906
  • Lisans Öğr.
    66518
  • Yüksek Lisans Mezunu
    57742

Sağlık-Tıp sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Hemşire1514
Hasta Danışmanı776
Ebe663
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı653
İş Güvenliği Uzmanı602

Sağlık-Tıp sektöründeki diğer iş ilanları

Hemşire
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Hasta Bakıcı
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Endüstri Mühendisi
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Vale
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Tıbbi Raportör
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün